Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő az ilyen?
Figyelt kérdés
Volt egy fiu akivel nagyon jóba voltam,egyutt is voltunk csak nem válaltuk nyilvánosan a kapcsolatunkat mert ő 25 és én 17voltam lassanként el váltunk már nem találkoztunk mert nem volt ahol...és kerult nekem is egy pasi és neki is egy csaj..a mostani barátomat nagyon szeretem...őt még nem felejtettem el...a "legjobb baratnom"vagyis akit annak hittem lefekudt ezzel a pasival és most is kavar vele szemem látára nagyon fáj ez nekem,mert tudja,hogy még mindig érzek iránta..ti mit tennétek?okkal harakszom rá?2012. dec. 13. 17:31
2/8 anonim válasza:
Még az a fiú se jobb mint a barátnőd. Itt végig csak a szexről van szó.
3/8 anonim válasza:
igen okkal...ezért nem nagyon barátkozom lányokkal (lányként) a rohadt versenyszellem hogy én akkor is megszerzem még a te pasidat is...ritka hogy nincs meg bennük
4/8 anonim válasza:
Mi ezzel a baj? Szakítottál a sráccal? Igen. Akkor meg ne várd el, hogy kolostorba vonuljon. Az, hogy épp most a barátnőddel van a kapcsolatotok szempontjából mit sem számít, annak már lőttek. Ha a barátnődnek tetszik a srác, akkor elvárnád tőle, hogy "tabuként" tekintsen rá? Mert a te tulajdonod?
Nem lehet hogy picit az egód toporzékol valami sértettség miatt?
5/8 anonim válasza:
Előttem lévő azért több milliárd ember él, de ha a te körzetedre szűkítünk ellenkező nemre akkor is több száz vagy ezer személlyel létesíthetsz közeli kapcsolatot. Így van! Nem kolostorba vonul, de b@szki nem igaz, hogy nem talál mást!! Ne mond, hogy ő az egyetlen férfi illetve a férfinak is az egyetlen nő. Röhej. Ez inkább szappanopera és azt tudjuk milyen.... Ocsmány egy dolog.
6/8 A kérdező kommentje:
Jol van én nem is akartam megtiltani de tudja nagyon jol ,hogy a szivem melyen meg szeretem...és pont ő lesz vele nem ertem ..minden ellenem van...
2012. dec. 13. 19:51
7/8 anonim válasza:
Szerintem inkább magad ellen vagy. Lépj túl végre rajta, ennyi.
8/8 anonim válasza:
Jogosan haragszol ha tudta hogy még szereted. Milyen barátnő az ilyen.De csak akkor vádold ha elmondtad neki mert hanem te vagy a hibás.Azért lagjobb barátnőd hogy mindent elmondj neki, és ha már rég szakitottál vele akkor a barátnőd tényleg nézte az érdekeidet mert nem egyből feküdt le vele de ha mostanában történt akkor megint ő a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!