Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el hogy szeretem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el hogy szeretem? Többi lent!

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel jóba vagyok, osztálytársam, és tetszik.

Egyik legjobb barátnője (akit kb 10 éve ismerek, egyáltalán nem rosszindulatú) megkérdezte hogy járna e velem és azt mondta ha úgy lenne akkor lehet. Van/volt egy barátja akivel ritkán találkozik (aki 3-4 évvel idősebb nála), a lánynak már nincs közös kép facebookján de a fiúnak még van, ha megváltoztatja a képét azon még megjelöli( engem is meg még pár barátnőjét). Hogy kérdezzem meg tőle hogy szerinte lehetne e több mint barátság köztünk.

Értelmes válaszokat köszönöm.

14f

2012. dec. 7. 13:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy úgy akarom hogy ha esetleg nem jönne össze akkor egyikünk se érezze kellemetlenül magát.
2012. dec. 7. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Elõszõr is szerintem hívd el valahová, mondjuk sütizni, vagy sétálni, vagy kérd meg, hogy segítsen tanulásba, a lényeg hogy kettesbe legyetek. Ne akad egybõl megcsókolni, hanem finoman flörtölj vele, találkozzatok kettesbe sokat... próbálj a közelébe kerülni, onnan már megy minden magától. ;) 18/L
2012. dec. 7. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, és köszi a válaszod! :)
2012. dec. 8. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!