Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el hogy szeretem?
Pofon egyszerű, csak össze kell szedned magad, és határozottan kéne elé állnod és a legőszintébben elmondod neki hogy mit érzel.
Találkoztok, elviszed valahová, megleped őt, beszélgettek és a témát próbáld úgy terelni hogy eltudd neki mondani hogy mit érzel iránta. Ne úgy mondd meg neki hogy odamész hozzá és megmondod "szia szerelmes vagyok beléd, akarsz járni?" Így tuti elfog hajtani téged, előtte tenned is kell azért hogy ne érjen hatalmas nagy csalódás és ne égjél be előtte.
A legfontosabb szedd össze magad, gondold át mit mondasz neki, ne görcsölj rajta mert azzal csak rontani fogsz a helyzeten.
Bukkanj fel a lakás környékén ahol ő lakik. Aztán lesd meg és épp sétálj arra. Köszönj neki. Nem kell magyarázkodni semmit. Inkább kérdezd meg tőle, hogy hová megy (nem tudom. dolgozik a lány???). Aztán mond mondjuk hogy most te is mész (ne tapadj rá és ne kövesd!), de mondd neki, hogy szívesen beszélgetnél vele egy üdítő mellett, csak sietned kell, megadná-e a számát, hogy megbeszéljétek.
Aztán egy olyan 1-2 óra múlva hívd fel, vagy írj egy sms-t, hogy várnád (tudom is énnnn) este 7-kor a lakása előtt. Jó-e neki az időpont és elmentek egy cukrászdába folytatni a reggeli rövid beszélgetést.
Hidd el! Ha tetszel a lánynak, akkor nagyon fogja várni, hogy felhívod. Ráadásul nem tapadsz rá mint egy pióca (mármint amikor először találkoztok). És a telószámelkérés pedig izgalommal fogja eltölteni. A fejéből ki se fog tudni verni.
Ha nem adná a számát, akkor pedig csak mosolyogj és süss el egy jó poént.
Hány éves vagy amúgy??? És a lány?
Nem kell elmondani, csak hívd el randira. Ott éreztesd vele, hogy ez most más... nem egy baráti találkozó. Érintésekkel,puszi,ölelés... aztán csókold meg :)
Ebből biztos észreveszi, hogy szereted.
Persze az is bejöhet, ha csak elmondod neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!