Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el az exemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el az exemnek, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Anno még én szakitottam vele, mert úgy éreztem, hogy már nem szeretem. Nem rég szakítottam a mostani párommal, mert állandóan az exemre gondoltam.De most meg barátnője van. Meg mondjam neki? És ha igen, akkor hogyan?

2012. okt. 17. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne mondj neki. Hagyd és ne tedd tönre a kapcsoaltát. Ha elhagytad megérdemled.
2012. okt. 17. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit, edd meg amit főztél magadnak.
2012. okt. 17. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
19%
Részegen (najó elég egy nagyon késői időpontban) sms-ben! Így el is mondtad meg nem is. Ha kiakad, akkor foghatod arra, hogy piás voltál, tehát mosod kezeid, ez van, de benne lesz a tüske, hogy baz.meg azé mégis...
2012. okt. 17. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted akkor ne mondd el neki! maximum ha szakított a barátnőjével!
2012. okt. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!