Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs már közös témánk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs már közös témánk? Meg vagyok feszülve mindig.19/N

Figyelt kérdés
3 hete "kavarok" egy sráccal (21), heti 1x találkozunk max, és elég sokat veszekszünk miattam mert sajnos én többet szeretném látni, és elég sok elvárásom van (talán én többet szeretnék tőle de ő nem). Az első pár találkozásunkkor nagyon jól elvoltunk, kijöttünk egymással, elbeszéltünk. Viszont az utobbi 2 alkalommal már nem. Én eleve elég szótlan vagyok, idő kell, mig feloldódok. Én szeretném ha több lenne köztünk mint egy "több mint barátság de kevesebb mint párkapcsolat" kapcsolatból. Mit tehetnék, hogy legyen közös témánk "újra"??? Lehet eltávolodtunk egymástól tényleg? Több találkozás segítene ezen?

2012. dec. 4. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nagyon pedálozol, és ő ezt észrevette? Lehet talán mást szeret, és veled csak haverkodni szeretne. De az is lehet, hogy nem jön be neki a stílusod.
2012. dec. 4. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
3 hete kavarsz vele, 1 héten egyszer találkoztok, és az első pár találkozáskor tök frankó volt minden, viszont az utolsó 2 találkozáskor veszekedtek? Itt valami nagyon össze vissza van kuszálva, mert ezt nem tudom nagyon megérteni.
2012. dec. 4. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Eddig kb 4-5x találkoztunk. A tegnapi tali elég tré volt, akkor éreztem hogy nincs közös témánk.

Nem hiszem, hogy mást szeretne, mert azért ölelget, bújik hozzám, puszilgat még az ismerősei előtt is.. az igaz, hogy én nagyon erőltetem néha a dolgokat... :S de segitene is valaki hogy mit tehetnék? vagy majd kialakul?... miről leehtne beszélgetni?

2012. dec. 4. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első 2-3 alkalommal nehezebben jönnek a témák....ez nálam is így volt....aztán a 4-5. táján már összecsiszolódtunk annyira h gördülékeny lett minden....ezt én úgy szoktam megoldani h lesz.rom miről fogunk beszélgetni, ha össze kell jönnie a dolognak, akkor úgy is beindul, ha meg nem akkor nem....de megfeszülni soha nem kell, mert akkor begőzöl az agyad és még annyi se fog eszedbe jutni mint addig....csak higgadj le és engedd h történjen aminek történnie kell
2012. dec. 4. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Elég rossz, ha az elején nem találjátok a közös hangot, igazából a srácnak kellene terelnie a beszélgetést jó irányba. Légy te is érdeklődő, és ne csak a srác felől legyenek kérdések. Spontanitás, ez az egyik legfontosabb dolog.
2012. dec. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!