Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Megbánta volna?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam a barátommal. Azóta is mindig mosolyogva figyel, szemezni próbál és végigmér ha találkozunk. Lehet, hogy még mindig tetszek neki és összejönne velem újra, ha nem félne annyira?2012. dec. 4. 14:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen miért szakítottál vele?
2/6 anonim válasza:
Ki dobott kit? Ha te őt, minek akarod újra kezdeni? Ha ő téged, és még mindig szereted, akkor jöjjetek megint össze.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, bocsi, ezt lehagytam. Ő dobott engem. És pont ezért nem értem, hogy miért viselkedik így.
2012. dec. 4. 14:37
4/6 anonim válasza:
Akkor érezzük legjobban hogy szeretünk valakit amikor már nincs mellettünk. Szerintem rájött hogy butaságot csinált, és még mindig nagyon szeret téged. Ha nem durván szakított veled, akkor én megpróbálnám újra kezdeni.
5/6 anonim válasza:
Mindig akkor jövünk rá, hogy mennyire szeretünk valamit vagy valakit ha már elvesztettük! Igen, valószínűleg még szerelmes beléd, és összejönne veled.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :)) Elég durván szakitott, nem is ő mondta meg, hanem az egyik haverja. És utána is nagyon bunkó volt velem, mikor próbáltam újrakezdeni. Törölt Facebook-ról is... mint, ha ő akarna felejteni, vagy nem is tudom :/ Pont azért nem értem, hogy most miért viselkedik így. Mindig engem néz és rólam beszél a haverjával.
2012. dec. 5. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!