Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Négy éve szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Négy éve szerelmes vagyok belé.

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, velem egy idős. Évfolyamtársam volt, de már más suliba járunk, mert kilencedikesek lettünk. Ki merem mondani, hogy ő álmaim pasija.. Egy társaságba járunk, tegnapi is amikor beszélgettünk jól elvoltunk. Nagyon sok fiú udvarol nekem, de ő miért nem??

Nem beképzeltségből írom ezt, de annyi fiú jonne utánam és pont ő nem.. :[

Sajnos..mondta unokanővérem, hogy azt mondta neki ez a fiú, hogy bejon neki. De uncsimnak nem kell a fiú, és mondta xy [afiú] hogy akkor nem fog utána futni.

Gondolkoztam azon, hogy miatta lefogyok, hátha jobban tetszek majd neki. Nem vagyok dagi, csak van fenekem meg mellem...de hátha a vékonyabb csajok tetszenek neki.

Ha rám néz mosolyog, meg ha ott van szokta kérdezni hogy mivan velem. Mit tegyek, hogy belém szeressen?

2012. dec. 2. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Isten ments hogy fogyózz lehet pont úgy fog kiábrándulni belőled. Te is olyan tucat akarsz lenni mint akik futnak utána ?

Lehet hogy homokmajom...

Ahhoz hogy beléd szeressen csak annyit kell tenned hogy többet vagy vele ismerd meg ő is téged ha szimpi vagy neki megy az magától.

2012. dec. 2. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Én nem futok utána, rájottem hogy nem szabad senki után. :]

Szilveszterben van a minden reményem, hogy egy helyen bulizunk majd *-*

És ott :D

2012. dec. 2. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Tanuljatok együtt valami dolgozatra... :)

Mittomén... mondhatod neki, hogy segítsen fizikából!

2012. dec. 2. 22:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó koszi de ez a fiú nem olyan :D
2012. dec. 2. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg felejtsd el őt, és ismerkedj velem! :D
2012. dec. 3. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!