Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szerelmes vagy, de a párod már nem?
Mit tennél,ha te szerelmes lennél a párodba, de tudnád( azaz a szemedbe is megmondaná meg másoknak is) hogy ő már nem szerelmes beléd. Szeret,meg hiányzok,de nem szerelmes.
Hogy döntennél: a szivedre hallgatnál vagy az eszedre? kort is írjatok légyszi
Az eszemre hallgatnék. Felesleges lenne bebeszélni magadnak, hogy ez még változhat és újra szerelmes lehet. El kell tudni engedni, ha már úgy sem szeret, mert így csak magadnak okozol fájdalmat.
18/F
Attól függ milyen kapcsolatról van szó.Fél év utánn otthagynám,10 év+két gyerek utánn,ha a szeretet tényleg megvan nem.
30/N
olvastam egy könyvet erről. amelyik pasi ezt mondja, hogy nem szerelmes, de szeret.. nos ilyen nem létezik. ez = nem szeret, csak most nincs jobb.
én maradtam mellette, mert mi van, ha változik. ja változott. 2 év múlva kidobott egy bagatell indokra hivatkozva.
A szerelem elmúlik és átalakul szeretetté.Ha nincs gyerek meg közös minden akkor én váltanék,ha "csak " 2 éves a kapcsolat.
Ahogy a 2. válaszadó írta 10 év,gyerek(ek) közös lakás-kocsi minden utánn 30-on felül már nem valószinű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!