Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mert ez nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mert ez nagyon nem jó így.

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos kapcsolatom,17 éves vagyok.Az utóbbi időben úgy érzem,elhidegültünk a párommal.. Van egy másik srác,szerelmes belém,és mostanában elég sokat találkozunk,bevallom,azt hiszem én is elkezdtem gyengéd érzelmeket táplálni iránta,sőt már egy csók is elcsattant. De nem szabadna,mert szeretem a páromat,és tudom hogy ez így nagyon nem szép vele szemben.:( Borzasztó lelkiismeret furdalásom van ez miatt.Viszont képtelen vagyok a másik srácnak nemet mondani,teljesen elcsavarta a fejem. Próbáltam megharagítani magamra,de megbocsájtott,ezzel is bizonyítva hogy valóban szeret.Úgyhogy most nagyon nem tudom mi legyen,de ebbe a kettősségbe én belehalok...

2012. nov. 29. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem halsz bele ez nem halálos :)

De ha valaki itt tart, h lesz valaki és beleszeret a párja mellett akkor annak bizony fele annyira sem jó már a kapcsolata mint ahogyan azt el akarja hitetni saját magával!

2012. nov. 29. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szereted a párodat, különben nem lenne a másik és nem csókolóztál volna vele. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy mást keresel, hanem hogy megpróbálod rendbe hozni a dolgokat. Mondd el a párodnak, hogy mit történt, ha már ilyet tettél, aztán majd meglátjátok.
2012. nov. 29. 09:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami. Igazából túl kevés programokat szerveztünk barátommal,egyedül meg sehova se enged.. Mert állandóan csak fent voltunk nála és filmet néztünk. Jobban belegondolva még csak nem is beszélgettünk 8 hónap alatt. A szex az jó vele. De itt kb be is zárul minden...Az elején sokat törődött velem,de az utóbbi időben ez egyáltalán nem mondható el. És én fel szeretném melegíteni a kapcsolatot,de nemhiszem hogy sikerülne sajnos. :(
2012. nov. 29. 09:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha elmondanám szószerint megölné a srácot,ismerem sajnos.. szóval nem tehetem meg. :/
2012. nov. 29. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
és csodálkoznak a nők hogy a párjuk elkergeti a "csakbarát" fiúkat a barátnőjüktől.. mert ez lesz belőle :S bocsi az általánosításért, de már tököm kivan hogy nemértik meg :D na mind1. szerintem vagy gyorsan zárdd le az újfiúval, vagy szakíts a régivel. szerintem a bizonytalanért nemérdemes a régi eldobni, az elhidegülés lehet miattad is van, dobd fel a kapcsolatot és nem fog érdekelni a pincsi
2012. nov. 29. 10:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,amúgy van benne valami amit mondasz.. Én is így látom hogy nem érné meg eldobni az újért. :/ Csak azért megkedveltem és hát jah. :/
2012. nov. 29. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
hidd el, ha most nem döntesz, akkor megcsalások meg ilyenek fognak lenni, és abból te nem jössz jól ki. 1 csók még eltitkolható ha most abbahagyod vele a találkozást és ezt neki is megmondod.
2012. nov. 29. 10:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!