Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja ki?
Fél éve vagyunk együtt már, minden megmozdulásából érzem, hogy szeret, de nem mondja ki. Annyit mond néha csak, hogy fontos vagyok neki.
Tudom, a tettek fontosabbak a szavaknál, de már kezd rossz érzés lenni..:( (én se mondtam ki, szeretném, ha ő tenné meg először)
22N, ő 27F
"...én se mondtam ki, szeretném, ha ő tenné meg először)"
Milyen szép az önzetlen szerelem...
Örülj neki, hogy érzed, van akinek az sem jut...
Nem akarlak elkeseríteni, de volt olyan 10+ éves kapcsolatom, hogy mindvégig nehezen mondtam ki. Aztán már csak az "én is" választ ment, később már az sem. Itt zártam le a kapcsolatot.
Aztán megfogadtam magamnak az új barátnőmnél, hogy szex előtt nem mondom ki. De pont úgy alakult, hogy várnom kellett... nem bírtam ki, kimondtam.
kimondtam neki egy romantikus pillanatban, jaj, hát szerintem nagyon megkönnyebbült, mondta, hogy ő is, és csak csókolgatott, ölelt utána. :)
azóta már ő is többször mondta, én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!