Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne összejönni egy nálam fiatalabb fiúval? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ugyan abban az általános iskolába jártam ahova most ő,csak én már elballagtam. Igazából a suliban még nem is nagyon voltunk jóba,mostanában keresett fel,ugyanis múltkor voltam vásárolni és összefutottunk. Még aznap este bejelölt facebookon és rám írt. Már egy ideje beszélgetünk és kialakult valami.Nagyon rendes! Szombaton megyek barátnőmmel plázázni és ő is akar jönni.Barátnőm meg furcsának találja,hogy ő soha nem szokott plázába járni,főleg nem lányokkal. Inkább nem mondtam semmit barátnőmnek,hogy lehet miattam akar jönni velünk. A fiú most hetedikes(13 éves) majd valamikor nyáron tölti a 14-et. Én viszont most januárban leszek 16 éves és kilencedikes vagyok... :) Nagyon gáz a korkülönbség?2012. nov. 28. 23:46
21/21 A kérdező kommentje:
igen volt petting :) de több nem :/
de azóta már rég nem vagyunk együtt
2013. okt. 12. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!