Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha egy lány vall szerelmet egy fiúnak?
Ha nemet mond, ne törj le. Ha nem tudod elfelejteni (mert igen, nagyon nehéz)? Várj egy kicsit míg az érzelmek csillapodnak és beszéljétek meg a barátság témát vagy a komolyabbat! :)
Ha igent mond, hát akkor nyert ügy :D
Az a gáz szerintem, hogy vannak olyan lánykák akiknek tetszel és nem mernek lépni, te észreveszed ezt és megtetszik a lány, de addigra meg nem tetszel neki....
Ilyet ne csinálj SOHA! :D
A barátnőm megtette. Szerelmet vallott egy srácnak.:d. Jóban volt vele, barátok voltak.. nem ilyen közeliek de barátok.
vissza térve a lényege
~ a szerelmi vallomást a srác..pfuu:D elég rosszul fogadta. és igen, ő írt neki csak nem verset, hanem levelet. A levélre felelt is, hasonlóan "nyálasan"[szerintemxd] de normálisan:D. A srác a vallomására nem reagált, mivel igen tompa agyú... xd és egy ilyen átlagos lerázós dumával zárta a vallomás részt "legyünk inkább barátok" szöveg... a levél nagyon szép volt, mindkét fél részéről én bekönnyeztem rajta :(. Hasonló dolgokat tartalmazott lány ~ "én nem is tudom, hogy szerethettem beléd..."blabla. fiú ~ "jobbat érdemelsz nálam, te egy csodálatos lány vagy" blabla.
Lényegében... én nem tenném meg:). Én is hasonló cipőben járok, csak az egyik osztálytársamat szeretem. Szerintem, biztos tudja, hogy belezúgtam, mivel a legjobb barátnője is megtudta. Szóval. Én nem tenném meg. :/. De ha úgy érzed, hogy van esélyed nála, és tényleg szereted annyira, hogy megtedd. Szurkolok!:D.
Amúgy, a másik barátnőm már 2 osztálytársának vallott szerelmet.. [első 7-ikbe] hát .. pofára esés volt:/. A fiú mást szeretett. Neki se jött össze:/.xd szegény pedig egyszer ő írta neten, utána én mondtam neki személyesen, majd neten is..[a második 9-ikbe] vele nagyon jóban van most is, de a fiú nem akar vele lenni:/. Csak barátként tekint rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!