Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolati testbeszéd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati testbeszéd?

Figyelt kérdés

Egyszer régebben olvastam egy olyan cikket, amiben azt fejtegették, hogy egy pár a róluk készült közös képeken így és így áll, tehát az az at jelenti,hogy...

pl. ahogy az egyik a másikra néz, vagy melyik hogy tartja a kezét, amikor átkarolja a másikat.

Hol találhatnék ilyen cikkeket, vagy oldalakat?

(Könyvet találtam hasonló címmel, de az inkább a kapcsolat kialakulását fejtegette, nincs benn válasz a fenti kérédeimre.)

2012. nov. 24. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

olvasni nem olvastam róla,de egy dok filmben ezzel foglalkoztak.

abban volt,hogy ha egy párnak összeér a csípője a közös képen-

[link]

ők szexuálisan sokkal aktívabbak,mintha a csípő helyett a válluk ér össze a közös képen-

[link]

szóval V vagy A a testhelyzetük.

2012. nov. 24. 22:56
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi 73%-os, én is így gondoltam, illetve tudom, hogy a lány szerelmes bele, de a pasi (véleményem szerint) 99%-hogy nem szerelmes. és igen, ő irányítja a kapcsolatot - és valljuk be, ha valaki vakon odavan valakiért, akkor könnyebb irányítani, még ha alapjában erős egyéniség is

igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy a pasiról mit gondoltok

2012. nov. 24. 23:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves Ember, köszi, megnézem!
2012. nov. 24. 23:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves Ember, tanulságos ez is, bár az említett képen pont ez nem vehető ki, nem úgy állnak.
2012. nov. 24. 23:04
 15/15 anonim ***** válasza:
A Kedves Ember, nem tudod mi volt a címe?
2012. nov. 24. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!