Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Testbeszéd lenne? -olvass tovább-

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edwety kérdése:

Testbeszéd lenne? -olvass tovább-

Figyelt kérdés
A gyakori kérdés: vajon tetszem neki. 16 éves lány vagyok, gimis, és általában mindig kijöttem a fiúkkal, ez vele sem volt másképp. Közös érdeklődési körök (...), egészen addig, amíg nem álmodtam vele, tudom, hülyeség, de álmomban csókolóztunk (vajon miért?). Amikor azután újra láttam, érdekes érzés fogott el. Nem szeretem, de érzek valamit iránta, túl fontos nekem. Egyébként nagyon kedves, meg aranyos srác. Gyakran kéri a segítségemet és sokszor húzzuk egymás agyát. Például már kérdezte, hogy elmennék-e vele a buszra (közös busszal járunk), meg beszélgettünk, de valamiért piszkált, erre elfordultam ő meg visszahúzott, hogy ,,nézz a szemembe´´. Néha teljesen zavarban vagyok olyan áthatoló a pillantása, máskor egymásra mosolygunk, meglehetősen sokszor mondja a nevem és még mondhatnám, de fogalmam sincs, hogy ezekkel mit akar mondani, vagy, hogy van-e egyáltalán jelentése. Főként fiúk véleményét várom, de jöhet bármi. Egyébként még azért is vannak kétségeim, mert a srác kosaras én meg kb 165 vagyok, és nem sorolnám magam a legvékonyabbak közé. Előre is köszi, ennyi volt a mai monológom. ;)
2012. nov. 23. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:

hm...vhogy olyan szituációba kéne keríteni, amiből kiderül az igazság, de ha nemleges a válasz, akkor is el lehet viccelni a dolgot :)

csak a kutyák játszanak csontokkal :) Igenis a husik a nyerők!

2012. nov. 23. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:
fúha... no ilyenben még nem vagyok jártas, de KÖSZI a tippet. *.*
2012. nov. 24. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Vak is látja, bejössz neki:)
2012. dec. 25. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, örülök, hogy ezt írtad. Ezzel növelted egy csöppet az önbizalmamat. :D Köszi szépen
2013. febr. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!