Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csabiutas96 kérdése:
Lányok: Nektek bejönne egy ilyen fiú?
Figyelt kérdés
Nem tul helyes, de szeret deszkázni, focizni, nem troger, a lányokkal rendesen bánik, őszinte, nem csalja meg a barátnöjét
180 magas, 55kg (tudom sovány)
Nem tul gazdag de ugyérzi, hogy a belső értékei ezt kompenzálják :)
(16/F)
2012. nov. 24. 17:52
1/12 anonim válasza:
én igen, ha 10 évvel idősebb lenne és nem nyámnyila! A focit utálom! Nézni is! De minden meg tudunk oldani, azt hiszem...:)
3/12 anonim válasza:
ha most lennék tini, bejönne, mindig a sovány fiúk tetszettek.
4/12 anonim válasza:
Nekem is eléggé szimpatikus , nekem szerintem bejönne
7/12 lulu200 válasza:
Nekem nagyon bejönne, mert imádom a focit, és a sovány pasikat... :D
8/12 anonim válasza:
Ezek szerint bejonne, de nekem mar tul magas,kicsit tul sovany es valoszinuleg vannak rosszabb tulajdonsagai is.
14\L
9/12 A kérdező kommentje:
Nemnagyon vannak rosszab tulajdonságaim, sőt sokak szerint hejes vagyok... :) csak magamat nemérzem annak, tehát nemnagyon van önbizalmam..ami tudom hogy baj..d hát ezvan :D
2012. nov. 26. 20:37
10/12 anonim válasza:
Mindenki azt mondta, hogy igen.
Ne haragudj, de nekem nem. Tényleg, ezer boccs 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!