Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki volt már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat, de ki akar menni dolgozni külföldre igaz csak pár hónapról lenne szó. Meg is bízok benne, de félek hogy elhidegülünk egymástól, sok ilyet lehet hallani. Nem vagyunk régóta együtt konkrétan négy hónapja, épp ezért kicsit félek hogy ez az egész annyiba is marad

2012. nov. 24. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Megesik az elhidegülés, akár még más kapcsolat is lehet itt is ott is, de ha haza jön akár össze is jöhettek megint...

Kérdés mennyi az a pár hónap, kor, szexuális étvágy, stb., ...

2012. nov. 24. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
4 hónapja jártok még, szerintem ez lehet közelebb hoz benneteket és komolyodik a kapcsolat,ha úgy gondolja, hogy szívesen jön vissza majd hozzád!
2012. nov. 24. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
az én párom is ki akar menni külföldre dolgozni.én is félek hogy el fogunk hidegülni egymástól de nem tartom vissza. bízok benne annyira hogy nem fog megcsalni és nagyon szeretjük egymást. igaz mi már lassan négy éve vagyunk együtt. de ha ennyi közénk áll akkor nem ő az igazi.
2012. nov. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!