Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezd megfakulni az érzés, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd megfakulni az érzés, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy mióta egyetemre kellett jönnöm szeptemberben, távkapcsolatra kényszerültünk a párommal. Idő és pénz szűkében csak kéthetente találkozunk egy hétvégére. Ezt mindenki beláthatja, hogy nagyon kevés. És mostanság kezdem érezni- mindkét oldalról-, hogy inkább már csak szenvedés ennek fenntartása, és hogy lassan már kezd megfakulni a nagy szerelem. Én ugyan még szeretem őt, és ő is engem, és kitartunk egymás mellett meg minden, de valahogy... túl sok a vita, túl sok a stressz a ritka találkozások és távollét miatt. Amikor otthon vagyok, vele, akkor többnyire minden tökéletes, minden ragyogó, minden úgy van, ahogy kell. De mikor nem találkozunk 2 hétig, azidő alatt valahogy úgy érzem, már nem az igazi a dolog. Már kezdek kételkedni az ő érzéseiben is, de ami a legrémisztőbb, hogy a sajátjaimban is. Boldog vagyok vele, de ez így nem igazán kapcsolat.

Most persze, kérdezhetnétek, miért szenvedünk egy ilyen helyzetben, amikor egyikünk sem igazán boldog. Erre azt felelném, hogy boldogok vagyunk- amikor együtt vagyunk-, és hogy nem tart ez a végtelenségig. Tervezi, hogy jövőre már átköltözik ide a közelbe, lenne munkalehetősége, kb 1,5 óra vonatozásra innen, ami azért mégiscsak jobb, mint így.

Szerintetek megéri még várni, szenvedni így, és próbálni erőt meríteni abból a morzsányi boldogságból, amit a ritka hétvégék okoznak nekünk? Mit tehetnénk, hogy ne legyen vége idő előtt? Tanácsok? Személyes tapasztalatok? Minden érett és értelmes választ örömmel fogadok. Ezeket előre is köszönöm.

19/l, 21/f

2012. nov. 22. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd el nrki, hogy szereted, és valahogy talizzatok többet, vagy ha nem, gmail.com videochat
2012. nov. 22. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenek olvasása után nem értem, hogy más hogy tud belevágni egy távkapcsolatba, ha friss a dolog. Ti sem igazán tudjátok kezelni, pedig nektek van előéletetek.
2012. nov. 22. 23:31
 3/5 A kérdező kommentje:

A videochat sajna nem megoldható, nincs vebkamja és mikrofonja még, bár már hamarosan beszerzi ezt is. Gyakrabban nem találkozhatunk, mert sajnos a diákjegy nem érvényes határon túlra, és a jegyek így is elég drágák, az ösztöndíjam meg nem túl sok. És tanulni sem árt néha, de ha minden hétvégén két napot utazással töltök, akkor az nem valósul meg nagyon. Ő meg nemigen bír feljönni, mert általában szombaton is dolgozik, és mint mondtam, gyűjt, hogy költözhessen majd jövőre a közeljövőben.

Mindenesetre köszi a tippet! :)

2012. nov. 22. 23:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk, mert akarjuk és mert szeretjük egymást, de nyilván nem könnyű, még így sem. Ezért kellenek a tippek, hátha tud valaki valami használhatót mondani...
2012. nov. 22. 23:38
 5/5 anonim válasza:

Én a párommal lassan 9 hónapja vagyok együtt,az útóbbi 3-4 hónapban másfél-2 hetente találkozunk pár napot a munkája miatt. Én teljes mértékben meg tudlak érteni! Tudom milyen rossz!!! Teljesen úgyan azt írtad le ami nálunk van...

Ha szereted akkor érdemes várni! Nem lessz könnyű,de megéri! Szerintem :)

22L

2012. nov. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!