Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK/FIÚK szerintetek van olyan, hogy járás közben a fiú szégyenli a lányt a barátai előtt?
Minek van vele, ha igen? Ezt mondja meg nekem valaki! Miért kell ezzel a viselkedéssel megalázni a másikat? Szakítson vele, és keressen mást,ha neki nem elég jó!
Ha pedig a párom viselkedne így, akkor aznap találkoztunk volna utoljára. Mindenki döntse el, mire tartja magát és várja el a megfelelő viselkedést a másiktól. Aki hagyja magát így megalázni, az meg is érdemli!
Hát engem meg lehet szólni,de nem az volt,hogy szégyenlem a
saját páromat,hanem kellemetlenül éreztem magam,mert sajnos bunkó,és rosszindulatú emberekkel voltam körülvéve,akiknek nem tetszett külsőre a párom,és ezt ki is nyilvánították,bár
szakítani nem ezért szakítottam az illetővel,csak kellemetlen volt a dolog.
utolsó válaszoló,hogy írhatsz vagyis hogy mondhatsz ilyet?nem akad szalonképes csaj??? meg hogy csak arra kell..
Ha tudnák a fiuk,hogy mien fájdalmat okoznak ezekkel a szavakkal..(nemcsak nekem)és mivan ha lány szerelmes beléd??hm?? :///
valószínű hogy ezt a proli dumát hallotta
a tahó nagyapjától,apjától,aztán ő is tovább adja,(már ha lesz,kétszer se biztos)a fiának
az ilyennek mondhatsz akármit,nem veszi észre h mennyire szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!