Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » LÁNYOK/FIÚK szerintetek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lencsilány14 kérdése:

LÁNYOK/FIÚK szerintetek van olyan, hogy járás közben a fiú szégyenli a lányt a barátai előtt?

Figyelt kérdés
pl:mert duci,vagymert csúnya...

2012. nov. 19. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy egyéb okok miatt, igen van ilyen!Sajnos!De az sem normális aki ezt tűri...
2012. nov. 19. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Minek van vele, ha igen? Ezt mondja meg nekem valaki! Miért kell ezzel a viselkedéssel megalázni a másikat? Szakítson vele, és keressen mást,ha neki nem elég jó!

Ha pedig a párom viselkedne így, akkor aznap találkoztunk volna utoljára. Mindenki döntse el, mire tartja magát és várja el a megfelelő viselkedést a másiktól. Aki hagyja magát így megalázni, az meg is érdemli!

2012. nov. 19. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg van, de ha szégyelli a lányt, és nem tudja minden élethelyzetben felvállalni a kapcsolatukat, akkor az egésznek semmi értelme.
2012. nov. 19. 14:50
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor ez azt jelenti ha a lány továbra is vele marad akkor meg alázza magát?...:(((
2012. nov. 19. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát engem meg lehet szólni,de nem az volt,hogy szégyenlem a

saját páromat,hanem kellemetlenül éreztem magam,mert sajnos bunkó,és rosszindulatú emberekkel voltam körülvéve,akiknek nem tetszett külsőre a párom,és ezt ki is nyilvánították,bár

szakítani nem ezért szakítottam az illetővel,csak kellemetlen volt a dolog.

2012. nov. 19. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Persze hogy van. Előfordul hogy nem akad szalonképes buxa a dákeszre, de valakit akkor is dugni kell, és egy rusnya csaj is jobb mint marokmarcsa. Persze egy depedt döggel vagy támadómenyét fejű csajjal nem fogok kimenni az utcára a haveroknak meg pláne nem mutatom be. Őt csak dugom mert arra kell.
2012. nov. 19. 15:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat kellő kép áttudttam gondolni a dolgokat..://
2012. nov. 19. 20:33
 8/11 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló,hogy írhatsz vagyis hogy mondhatsz ilyet?nem akad szalonképes csaj??? meg hogy csak arra kell..

Ha tudnák a fiuk,hogy mien fájdalmat okoznak ezekkel a szavakkal..(nemcsak nekem)és mivan ha lány szerelmes beléd??hm?? :///

2012. nov. 19. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:

valószínű hogy ezt a proli dumát hallotta

a tahó nagyapjától,apjától,aztán ő is tovább adja,(már ha lesz,kétszer se biztos)a fiának

az ilyennek mondhatsz akármit,nem veszi észre h mennyire szánalmas!

2012. nov. 19. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát figy én nem árulok zsákbamacskát. És így is bevállalja sok csaj, persze azért általában szép csajokkal jövök össze, de néha nincs időm türelmem egy jó csaj befűzéséhez ,akkor dugom azt aki kéznél van és valahogy mindig akad jelentkező.
2012. nov. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!