Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem és nem akarom elveszíteni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3.5 hónapja voltunk együtt és most szakított velem azért mert egy komoly veszekedés (interneten) közbe rám írt egy lány akivel én kedves voltam és megdicsértem az alakját a melleit és hogy milyen normális velem. De szex szóba se jött, és leszögeztem a csajnak is hogy van barátnőm és hogy nem csalnám őt meg. De ezt a párbeszédet elolvasta a csajom és most szakítani akar. Mert szerinte nincs meg a bizalom benne. Mit tudnék tenni hogy egy 19 éves (nagyon értelmes) lánynál vissza szerezzem az alap bizalmat?2012. nov. 19. 10:55
1/7 anonim válasza:
Azért nem kellene más lányok melleit dicsérned! Nem csodálkozom a reakcióján!
2/7 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de komolyan, hogy lehet ennyi eszed, hogy interneten dicséred más lány melleit, miközben barátnőd van? Ezt jól elb..sztad. Nem tudom, mit csinálj, próbálj meg bocsánatot kérni és ilyet többet ne csinálj. De elég kétséges, hogy megbocsát.
3/7 anonim válasza:
Hogyan tudta elolvasni? Megmutattad neki, vagy tudja a jelszavad?
4/7 anonim válasza:
Elég nagy hiba volt tőled sajnos. Ez már mindig benne lesz a fejében, elkönyvelt "ugyanolyan pasi mint a többi" -nek.
Vigyél neki virágot, add át neki, és mondd meg, hogy mindennél fontosabb Ő.
5/7 anonim válasza:
És mind ezt megbánó arckifejezéssel mondd el neki.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :D Virág megvolt és a megbánás bocsánat kérés minden... ma találkoztam vele és annyit mondott van talán 2% esélyem de nem adom fel és harcolok mert nagyon szeretem és soha nem csaltam meg és nem is gondoltam rá "Küzdj és bízva bízzál" mégegyszer köszönöm mindenkinek
2012. nov. 19. 21:01
7/7 anonim válasza:
"Azért nem kellene más lányok melleit dicsérned! Nem csodálkozom a reakcióján!"
Itt nem a véleményedet kell leírni, hanem tanácsot adni, hogy hogyan jöjjön ki a bajból. Egy halom olyan fórum van, ahol kritizálják a kérdezőt, de a megoldást egy problémára, már javasolni nem tudnak ezek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!