Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
Van az osztályomba egy lány, aki most szakított a barátjával, és szeretnék én lenni a következő párja. :)
Nagyon jóba vagyunk, egész nap együtt vagyunk, ölelgetjük egymást, stb. csak nem tudom, hogy hogyan kérdezzek rá. :/
Ő lenne az első barátnőm, és nem akarok elszúrni, mert nagyon szeretem. :) (15/F)
2012. nov. 18. 13:33
1/8 anonim válasza:
Tiniszerelem!
Mit vár az ember....
Szépen elhívod egy sütire,és megemlíted neki,hogy tetszik neked,ha ő is mutat feléd érdeklődést,elhívod moziba,enni...stb.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát már régebb óta ismerem, eljárogatunk kettesben helyekre, meg szeretgetjük egymást, szóval ott tartok hogy rákérdezek mert most végre szabad 1 éves kapcsolat után, csak nem tudom hogy hogyan kérdezzem meg, mint ahogy a kérdésben is olvashattad. :)
2012. nov. 18. 14:28
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hogy ő is szívesen járna velem, szóval más kéne. :D Nem hinném hogy azért van tele a facebook falam ilyenekkel, hogy "szeretlek", "imádlak drágám" stb. mert barátok vagyunk.:)
2012. nov. 18. 21:36
5/8 anonim válasza:
Ne haragudj,de iszonyat béna vagy,ha meg mindent egyértelműen kipakolsz ide,meg oda a csaj szeme elé,azt mondod ölelgeted,puszilgatod ő meg
nem veszi a lapot,akkor lehet hogy hiába vártál,nem jössz be neki,csak úgy szeret mint egy meleg barátot
6/8 anonim válasza:
Nehogy már tényleg ne tudd megkérdezni ha ilyen jóban vagytok!
7/8 A kérdező kommentje:
hát pedig nem megy, akár milyen hihetetlen..
2012. nov. 19. 21:40
8/8 A kérdező kommentje:
Összejött, és nagyon boldog vagyok :) Puszilgattam, haladtam egyre közelebb a szájához, és akkor megkérdeztem, hogy szeretne-e többet kihozni a kapcsolatunkból, mondta hogy igen, és jött a csók. :))
2012. nov. 26. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!