Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tegyem ezt a dolgot?
Van egy srác akit én nem ismerek de neki én bejövök és elkezdtünk beszélgetni és bevallotta h bejövök neki.De neki van barátnője!!!!!!!!!!És elkérte a számomat is én emg voltam oylan f@sz h megadtam.Én nem értem h ő akk most mit akar.Kettőt tartani egyszerre v mi?Hogyan beszéljem emg ezt vele?Csak mert engem zavar már ez a dolog és lehet h jobb lenne leráznom.De hogyan?
16/l
Ma nagyon vicces kedvű válaszadók vannak, tisztelet a kivételnek...
Szerintem beszélned kell vele erről... Persze csak finoman, a kapcsolat jövőjéről. Az nagyon szép, hogy nem akarsz második lenni egy kapcsolatban, kiakarna... de neki kell döntenie és ne hagyd magad kihasználni.
Én is így gondolom.Olyanokat mondott nekem h már nem szereti a csaját emg h szakítani fog vele.De közbe azóta eltelt 2 hét és még mindíg nem szakítottak.Ráadásul távkapcsban élnénk szval biztos h csalna.A bizalom minuszba van szval ez a dolog nem működne.Csak nemtudom h hoygan vázoljam fel neki a dolgokat.Segítsetek lécci elegem van :'(
ÉS köszi az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!