Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta, hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta, hogy már nem szeret annyira?

Figyelt kérdés
a barátnőm közölte velem 3 napja, hogy nem szeret már úgy mint az elején és időt kért tőlem amíg átgondolja próbáltam vele megbeszélni, de végül telefonos szakítás lett a vége, én mondtam neki hogy legyen így. másnap megkértem, hogy legalább találkozzuk 5 percre, hogy személyesen is meg tudjuk ezt beszélni és lezárjuk. Ő aztmondta, hogy majd holnap megbeszéljük, amit már nem bírtam kivárni ezért elmentem hozzá és elhordtam mindennek amiért nem tisztelt meg azzal, hogy megbeszéljük. ma viszont mondta hogy szeret még és egyre jobban elbeszélgettünk, hülyéskedtünk, nevettünk, sajnos nem személyesen. kérdésem az lenne, hogy meg tudom-e még menteni az 1.5 hónapos kapcsolatunkat?

2012. nov. 16. 00:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Másfél hónap? Lehidalok. Milyen hosszú távon akarod menteni? Még másfél hónap?
2012. nov. 16. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!