Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt pasi. Hogy szerezzem vissza, ha közben már lett barátnője?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 19:46
11/16 anonim válasza:
Ha szerelmes a mostani csajába, akkor rábasztál, sehogy nem fogod visszaszerezni. Max ha esetleg szétmennek, jól leszel neki 1-2 ürítésre addig, amíg nem talál újabb barátnőt. Nekem is akkor kezdett újra utánam kepeszteni egyik exem, mikor szerelmes lettem valaki másba. Bár régen nagyon odavoltam érte, mégis lazán elküldtem a francba, mert már magasról leszartam és csak az új pasim érdekelt. Hát ez van:)
12/16 anonim válasza:
Gondolom, amíg egyedül volt, addig le se szartad, de amint felbukkant az új csaj a láthatáron, hirtelen vissza akarod szerezni. Érdekes.
Te mit szólnál, ha a volt pasid szét akarná barmolni, az új, kialakuló kapcsolatodat? Gondolj erre!
13/16 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem így volt, a másik lány miatt hagyott el...
2012. nov. 17. 17:19
14/16 anonim válasza:
Akit elhagytak az nem véletlen volt..tudom szar érzés de ha egyszer elhagytak valaki miatt az késöbb sem fog változni,ha csak magától nem jön rá.Ha egy nő fu egy pasi után az meg különös képpen nem nyerő.Szóval az csak olaj lenne a tűzre ha te futnál utánna.Megprobálhatod vissza csábítani de nem sok értelme van,valamiért elhagytak és nem véletlen volt.Tudom sz@r ügy ez,de jobb ezen túllépni..
15/16 anonim válasza:
Nyilván nem véletlenül hagyott ott más lányért. Fogadd el ezt és szedd le a napirendről az exedet.
16/16 anonim válasza:
ÉS akkor benned ennyi méltóság és önérzet sincs? Elhagyott és te még futnál érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!