Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem KELL az a pasi! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem KELL az a pasi! Hogy szerezzem meg? 34/N

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Irj neki sms-t,hivd el kàvézni.

Vagy turpissàg:hivd àt valamit megszerelni:)

Mosolyogj rà ....

Öltözz csinosan.

2009. szept. 10. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel, hogy nincs-e kedve elmenni veled kávézni, sütizni. Mutasd a legjobb formád!
2009. szept. 10. 11:44
 3/9 A kérdező kommentje:
igen mutatom a legjobb formám, csinosan öltözöm, ápoltan, mosolygok, kedves vagyok. Ő is figyelmes, néha elkerül néha keresi a társaságom. Titokzatos, intelligens, udvarias.........várom a jeleket, de nem jönnek, mit tegyek?
2009. szept. 10. 11:48
 4/9 IQnindzsa ***** válasza:
Flörtölj vele. Attól minden pasi odavan. Ha az nem működik akkor jöhet az egyértelműbb terv... Testi kontaktus. Egy simítás itt véletlenül. Egy surlódás ott... Ezt észre kell vegye. Ha nem ,akkor sajnos elgondolkoznék rajta ,hogy meleg vagy végtelenül hűséges. Az egyértelmű jelekre minden heteró férfi reagál.
2009. szept. 10. 11:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet hülyének tűnök, de hogyan kell flörtölni, mi az ami belefér a flörtbe és mi az ami tolakodó, ízléstelen, nevettséges?
2009. szept. 10. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Üsd le az országúton, vidd haza és zárd be a pincébe!

Valami bővebb információ tudható róla? Hány éves, van-e párkapcsolata, neked volt-e stb.?

2009. szept. 10. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Na te sem vagy 24... esetleg 16...
2009. szept. 10. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
34*
2009. szept. 10. 13:42
 9/9 IQnindzsa ***** válasza:
100%
11:53-as vagyok. Flörtölés. Hmm... Az adott szitutól függ. Kétértelmü szóviccek. Megkérdezi ,hogy odaadod-e a radírt, válaszolsz ,hogy neki bármit odaadsz. Köszön ,hogy jóreggelt, válaszolsz ,hogy most már az... Ilyesmik. Mindenből ki lehet hozni valami pajkos kétértelműt amit észre kell vennie. De ha már itt tartunk, a testbeszéd, a gesztusok,az öltözködés is mind része ennek. Hálózd be, búgjon a hangod. Ha ezekre nem reagál, továbbra is fenntartom ,hogy meleg vagy különlegesen hűséges típus.
2009. szept. 11. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!