Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belemehetek egy ilyen kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemehetek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Bár csak 3 randim volt eddig egy sráccal, már elég jól ,,összemelegedtünk", sokat beszélgettünk interneten keresztül is. De mondta, hogy nem szeretne átverni engem, még nagyon sokat gondol az exére. Gondolom még őt szereti... Van esély rá, hogy ebből normális párkapcsolat alakul ki?

2012. nov. 13. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de addig biztos nem, amíg a srác 100%-osan túl nem lesz a volt barátnőjén.
2012. nov. 13. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor menj bele,ha a srácnak már nem lesznek ilyen érzései az exével kapcsolatosan.Addig nem is érdemes belevágni komolyabban.
2012. nov. 13. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a ,,baj", hogy már csók, smárolás is volt...bár nem kellett volna, már tudom.
2012. nov. 13. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
menj bele persze:) kis idő múlva téged elkezd majd jobban kedvelni és elfelejti az exét:)
2012. nov. 13. 16:27
 5/7 anonim válasza:

Később jobban megbánhatod, ha így indulsz neki... Várd meg, amíg csillapodnak az érzelmei az exe iránt. Ha már jártok, és akkor kezdi el mesélni, hogy mennyire hiányzik neki bla-bla... Vagy csak rossz a kedve, és tudod, hogy rá gondol, nem leszel valami boldog. Ott lesz az ex, mint egy árnyék. Nagy szenvedéstől kímélheted magad.

Segíthetsz neki, hogy kiheverje, beszélgessetek, találkozgassatok, de fogd vissza a tempót, amíg nem felejti el a csajt.

2012. nov. 13. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben most mindenképp hidegre zárnám a dolgot... Az ex árnyéka sose jó. Volt csók, meg smár, oké, elmondod, hogy oké, akkor ezeket mostantól nem, és inkább csak barátkozzatok. Szólj, hogy ha túl lesz az exén, és érezni kezdene irántad valamit, szóljon, ha nálad is aktuális még a dolog, akkor újra elkezdhettek randizni. Addig viszont kizárt dolog.
2012. nov. 13. 17:58
 7/7 anonim válasza:
Én is voltam ilyen szituban, sőt, én is az exem után vágyakoztam hosszú hónapokig. Aztán már 5 éve együtt vagyunk, sikerült elfeledtetnünk a másikat egymással. Megküzdöttünk ezért a kapcsolatért. Viszont ha vita van, én sokszor a fejéhez vágom, hogy ő a kapcsolatunk elején még a volt csaját szerette.
2012. nov. 15. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!