Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van fiu-lány barátság? (Érvek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van fiu-lány barátság? (Érvek és ellenérvek is érdekelnének)

Figyelt kérdés

2012. nov. 11. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia. Van. Nekem közel 10 éve a legjobb barátom egy fiú, (majdnem) mindent elmondunk egymásnak, ő beavat a nőügyeibe, vagy tőlem kér tanácsot, még azt is elmondja, hogy kivel, és hogyan(általában megkérem, hogy ennyire részletesen ne avasson be, mert nem érdekel)

de ha valami kínunk bajunkvan,akkor rögtön egymásnak szólunk, és egymás minden kis hülyeségét ismerjük.

Nekem több, mint két éve kapcsolatom van, és barátom is teljesen elfogadja, egyáltalán nem féltékeny, és ők is jóban vannak.

Napi szinten tartjuk a kapcsolatot.

Amúgy, szerintem azért is lehet, hogy egy fiú és lány között csak barátság legyen, mert a szerelem az kb 80%-ban kiváncsiság, a másik minnél jobb megismerése, és van, hogy bejön, van hogy nem, de mivel, hogy közöttünk kiváncsiságnak nincs,mert mint írtam ismerjük egymást, mint a rosszpénzt.

Amúgy, ő tipikusan az a pasi, aki engm nem érdekelne úgy mint féri(nm a kinézte miatt, mert eléggé jól néz ki) hanem mert teljsen más személyiségeek vagyunk.

És tudom, hogy neki se én lennék a nő ideálja(egótól függetlenül nem nézek ki én se rosszul deazért bombázó se vagyok) ismertem a barátnőit, azok is éles ellentéteim mind.

Szóval, egy eléggé hosszú érvvel beveztve szerintem lehet barátság fiú és lány között.

2012. nov. 14. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!