Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most együtt vagyunk, vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy srác..1évig jártunk de fél éve szakitottam vele..azota is szeretjük egymást. Mostanában minden szabadidőnket együtt töltjük. Ugyan olyan most mint régen volt, vagy talán még jobb is, de nem tudom, hogy ez annak számít-e, hogy együtt vagyunk. Az ő barátaival is sokat beszélgetek és nagyon joba vagyok velük is, és ők is és a saját barátaim is mindig azt kérdezgetik, hogy együtt vagyunk-e de én nem akarom azt mondani hogy nem, de azt se merem még igy kijelenteni, hogy nem. Szerintetek most mivan?

2012. nov. 11. 12:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát elszoktunk járni házibulikba együtt meg moziba, meg szoktunk sokat sétálni együtt. Általában megpuszil az utcán meg minden, de pl. ha haragszik rám akkor nem. Igen azért nem merem megkérdezi mert félek attól, hogy azt mondja hogy nem vagyunk egy pár. Ha azt mondaná hogy nem akar velem együttlenni akkor nyilván másképp állnék ehez az egész szex témához. Lehet ugyanúgy élvezném de akkor is más lenne..
2012. nov. 11. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
tehát elkezdenéd szexmegvonással büntetni... :)
2012. nov. 11. 20:44
 13/14 A kérdező kommentje:
nem ezt mondtam :DD hát nem tudom. csakmégis más abban a hitben szexelni, hogy egy pár vagyunk minthogy tudom hogy ő ugy gondolja, hogy nem.
2012. nov. 11. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor beszéld meg vele, hogy szex előtt súgja a füledbe, hogy szeret, ha súgja, lesz szex, ha nem súgja, nem lesz... :)
2012. nov. 11. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!