Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hova tünt a szerelem adta boldogság?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok ezt tudom. belehalok a hiányába és remegek ha meglátom... persze már 3 hónapja szenvedünk. ő szeret én is őt mégse vagyunk együtt . elég hosszú... de mostmár nem azt a rüzsaszín ködös boldogságot érzem. Van hogy látom és fáj . hihetetlenül , mégse bírom ki hogy ne lássam... Elfog a sírás egy találkozás után. Miért? :(2012. nov. 9. 11:14
2/9 anonim válasza:
Mert a gonosz szellemek összeesküdtek ellened... Vicces, hogy nem fejted ki a problémát, lévén - szerinted - hosszú, de azért, mint a kérdésed feltételének ténye implikálja, azt várod, hogy adekvát, konstruktív és releváns választ adjunk. Nőj fel.
3/9 anonim válasza:
Mert nem tettetek a kapcsolatért semmit sem, és már a lelked kezd belefáradni.
4/9 A kérdező kommentje:
Volt hogy kifejtettem. de akkor meg túl hosszú volt az olvasóknak. dióhélyban annyi. hogy ő szerelmes belém április óta én nem voltam , csak agusztusban szerettem bele. de nem mertem mondani közben lett barátnője. kiderült hogy szeretem ő is boldog volt szakítani akart. elcsesztem. mindig elmondta mennyire szeret. aztán szakított nemrégiben , de aztmondta nem kell neki kapcsolat és egy kalandnál engem viszont többre becsül így ne legyen köztünk semmi. De most összejött egy másik lánnyal... elnem tudom képzelni miben lehet jobb.. első találkozás után összejött vele... ( a lányt valamennyire ismerem. előző barátjait is csak kihasználta, nem egy okos lány. lehet szebb mint én ilyenbe nem szólok bele nemtudom kinek mi tetszik , de még a srác is mondta hogy nem szerelmes. engem meg szeret) de ha kalndra vágyik mégis miért lett ebből kapcsolat. és még most se tudja kimondani nekem hogy nem szeret. pedig már én kértem rá csak hogy ne szenvedjek itt feleslegesen. :(
2012. nov. 9. 11:21
5/9 anonim válasza:
Elmondom: vedd úgy ,hogy kimondta: nem szeret.
Ha szeretünk valakit, akkor azzal az emberrel akarunk lenni és nem mással. Igaz ne mondja ki, de attól még nem lesz szerelem, hogy nem mond semmit.
Lépj tovább.
6/9 anonim válasza:
a szomoru nagy igazsag az az,hogy talonba tett.
megoldas: lepj tovabb,ne keresd,ne beszeljetek,keress mast,foglald le magad.
ha valoban szerelmes lenne,akkor a szakitas utan boldogan roppent volna a karjaidba,hogy vegre egymasei lehessetek nagy boldog kiteljesedesben,mint a hercegnos mesekben. de nem,osszejott egy masik csajjal. ebben nincs logika,es valoszinuleg azert mondta,hogy tobbre tart teged egy kalandnal,mert nem szeretne megbantani.
vagy egyszeruen rosszul idozitettetek. ilyen is van.
7/9 A kérdező kommentje:
Azért mondta hogy ne bántson meg. még a barátai is azt mondják hogy örüljön hogy egy ilyen lány szóba áll vele. ebbe tényleg nincs logika. olyan lányokhoz emgy akik se külsőre se belsőre nem többek. mindig hűséges voltam , megbecsültem mindenkit. Most válogattak be modellnek , erre most lelép egy kövér kis roma csajjal aki méghozzá hűtlen is mert ismerem... na ez az amitől kikészülök. :/
2012. nov. 9. 19:08
8/9 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=kdflAtZ19V8 Ezt a zenét ő írta és énekli nekem :/
2012. nov. 9. 19:12
9/9 A kérdező kommentje:
egyik percben lese szar, másik percben fut hozzám... én meg lassan de biztosan belebetegszek...
2012. nov. 9. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!