Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ment ez veletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ment ez veletek?

Figyelt kérdés

Az érdekelne engem, hogy a többség hogy találta meg a párját. Tehát tényleg úgy mint ahogy sokan elmondták már, hogy csak úgy jött sipp-supp a semmiből, vagy állandóan kerestétek, vágyakoztatok? Mindenkitől ezt hallom ne parázz majd jön az ha eljön az ideje, én meg persze várom :), de nem igazán jött még.. szóval ezért vagyok kíváncsi. Ismerkedem nyilván de nem jön olyan akivel nem csak barátság alakult ki, vagy éppen nem foglalt ..

Köszi.

2012. nov. 4. 21:45
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én nagyon rá voltam kattanva egész gimiben arra a témára,hogy "legyen már barátom,mindenkinek van,nekem miért nincs?!" és mindenkibe a "nagy Őt" kerestem.Teljesen ki voltam borulva,hogy nekem már sose lesz senkim,vénlányként halok meg...:)

Most,hogy eldöntöttem,idén a tanulásra fogok koncentrálni és semmi nem zavar be,megismerkedtem egy sráccal,akivel kezd komolyodni a dolog.Szóval tényleg,amíg kerestem,addig semmi nem volt,de ahogy másra fókuszáltam,rögtön jött.

18/L

2012. nov. 4. 22:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Velem is így volt, amikor már végleg feladtam,hogy nekem már nem lesz senkim, akkor szinte a semmiből előbukkant. :) Ne keresd görcsösen,mert akkor biztos,hogy nem fog jönni az igazi :D
2012. nov. 5. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!