Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ment ez veletek?
Az érdekelne engem, hogy a többség hogy találta meg a párját. Tehát tényleg úgy mint ahogy sokan elmondták már, hogy csak úgy jött sipp-supp a semmiből, vagy állandóan kerestétek, vágyakoztatok? Mindenkitől ezt hallom ne parázz majd jön az ha eljön az ideje, én meg persze várom :), de nem igazán jött még.. szóval ezért vagyok kíváncsi. Ismerkedem nyilván de nem jön olyan akivel nem csak barátság alakult ki, vagy éppen nem foglalt ..
Köszi.
Én nagyon rá voltam kattanva egész gimiben arra a témára,hogy "legyen már barátom,mindenkinek van,nekem miért nincs?!" és mindenkibe a "nagy Őt" kerestem.Teljesen ki voltam borulva,hogy nekem már sose lesz senkim,vénlányként halok meg...:)
Most,hogy eldöntöttem,idén a tanulásra fogok koncentrálni és semmi nem zavar be,megismerkedtem egy sráccal,akivel kezd komolyodni a dolog.Szóval tényleg,amíg kerestem,addig semmi nem volt,de ahogy másra fókuszáltam,rögtön jött.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!