Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ment ez veletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ment ez veletek?

Figyelt kérdés

Az érdekelne engem, hogy a többség hogy találta meg a párját. Tehát tényleg úgy mint ahogy sokan elmondták már, hogy csak úgy jött sipp-supp a semmiből, vagy állandóan kerestétek, vágyakoztatok? Mindenkitől ezt hallom ne parázz majd jön az ha eljön az ideje, én meg persze várom :), de nem igazán jött még.. szóval ezért vagyok kíváncsi. Ismerkedem nyilván de nem jön olyan akivel nem csak barátság alakult ki, vagy éppen nem foglalt ..

Köszi.

2012. nov. 4. 21:45
1 2
 1/12 Tomi8 ***** válasza:
Nekem például fájt a fogam. Elmentem fogorvoshoz és ott volt Ő, merthogy Ő volt a fogorvoslány. Ennyi :-)
2012. nov. 4. 21:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Na oda én is megyek hamarosan :), szal csak véletlen.
2012. nov. 4. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:

én mindig akkor találtam valakit (vagyis inkább ők találtak meg engem :D) amikor már eljutottam oda (szakítás után, vagy csak úgy), hogy nem gondolok arra, hogy milyen jó lenne valakivel... :D hanem csak úgy egyedül is elvagyok.

szóval lehet benne valami, hogy nem szabad akarni

2012. nov. 4. 21:53
 4/12 Tomi8 ***** válasza:
Ha görcsösen akarod akkor sosem fog összejönni. Egyszer csak ott áll előtted egy fogorvosi rendelőben, gyönyörű sötétbarna hosszú hajjal, igéző barna szemekkel és egy olyan mosollyal amitől elmúlik minden fájdalmad. Szóval a leghülyébb helyen ahol nem is számítasz rá. :-)
2012. nov. 4. 21:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem, hmm akkor valahogy ki kéne törölnöm magamból az akarást :).
2012. nov. 4. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
egymást váltottuk a zárt osztályon, aztán az esti nyugtatók feloldották a gátlásokat.
2012. nov. 4. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
egy buliba rám hajtott és össze jöttünk amúgy meg ha nem teszel érte semmit nem lesz járj el ide oda vagy itt is ismerkedhetsz én pl itt találtam rá egy nagyon jó személyre akivel összeillettünk nagyon és jó volt vele
2012. nov. 4. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy én is szerettem volna, ha lenne párom. De nem akartam görcsösen. Akkoriban mással voltam elfoglalva. Éppen érettségi időszak volt. És a szóbeli után sétáltunk a parkban, és ott ismerkedtem meg vele.

Foglald el magad valami mással, és egyszer csak ott áll majd előtted :) Sok sikert!

2012. nov. 4. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Velem sehogyan, mert nem jött/jön össze. De tényleg azt szokták mondani, hogy akkor jön el, amikor a legkevésbé számítasz rá.
2012. nov. 4. 22:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Van mit csinálnom. Dolgozom fő állásban, fusi, haverok, egyebek.. időm nem sok van, hát reménykedem. Köszi.
2012. nov. 4. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!