Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ment ez veletek?
Az érdekelne engem, hogy a többség hogy találta meg a párját. Tehát tényleg úgy mint ahogy sokan elmondták már, hogy csak úgy jött sipp-supp a semmiből, vagy állandóan kerestétek, vágyakoztatok? Mindenkitől ezt hallom ne parázz majd jön az ha eljön az ideje, én meg persze várom :), de nem igazán jött még.. szóval ezért vagyok kíváncsi. Ismerkedem nyilván de nem jön olyan akivel nem csak barátság alakult ki, vagy éppen nem foglalt ..
Köszi.
én mindig akkor találtam valakit (vagyis inkább ők találtak meg engem :D) amikor már eljutottam oda (szakítás után, vagy csak úgy), hogy nem gondolok arra, hogy milyen jó lenne valakivel... :D hanem csak úgy egyedül is elvagyok.
szóval lehet benne valami, hogy nem szabad akarni
Az igaz, hogy én is szerettem volna, ha lenne párom. De nem akartam görcsösen. Akkoriban mással voltam elfoglalva. Éppen érettségi időszak volt. És a szóbeli után sétáltunk a parkban, és ott ismerkedtem meg vele.
Foglald el magad valami mással, és egyszer csak ott áll majd előtted :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!