Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam? :$ Meleg téma, többi lent.
Na szóval elég érdekes és egyben nehéz helyzetbe is kerültem :S Van egy fiú,vele rég óta tarom a kapcsolatot.Márciusban ismerkedtünk meg,össze is jöttünk,nyáron találkoztunk 1x.Azóta vége lett,de kb. 2 hete újra kezdtük,és jövő héten fogunk találkozni.Legyen a neve K. Na és amíg nem voltunk együtt addig megismerkedtem egy másik fiúval,vele volt szex is :$ Itt lakik a környékem,tőlem kb. fél órányira kocsival. Tegnap óta beszélgetünk,és a következő alkalmat tervezzük :$ Vele csak szex,és más semmi alapon vagyok... Viszont valamit elkezdtem érezni iránta,kicsit több,mint barátság,mondhatni ragaszkodom hozzá.Neki legyen a neve P. K-t szeretem,de nem úgy,mint először,nem bízok benne.Meg bántani nem akarom,mert tudom,hogy mennyire fájna neki.De nem akarok egyszerre 2 fiút hülyíteni sem :S Örülök,hogy elolvastad,és sorry,hogy hosszúra sikerült :)
Ui.: Ha,valami nem világos,akkor kérdezz ;)
16/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!