Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam? :$ Meleg téma, többi lent.
Figyelt kérdés
Na szóval elég érdekes és egyben nehéz helyzetbe is kerültem :S Van egy fiú,vele rég óta tarom a kapcsolatot.Márciusban ismerkedtünk meg,össze is jöttünk,nyáron találkoztunk 1x.Azóta vége lett,de kb. 2 hete újra kezdtük,és jövő héten fogunk találkozni.Legyen a neve K. Na és amíg nem voltunk együtt addig megismerkedtem egy másik fiúval,vele volt szex is :$ Itt lakik a környékem,tőlem kb. fél órányira kocsival. Tegnap óta beszélgetünk,és a következő alkalmat tervezzük :$ Vele csak szex,és más semmi alapon vagyok... Viszont valamit elkezdtem érezni iránta,kicsit több,mint barátság,mondhatni ragaszkodom hozzá.Neki legyen a neve P. K-t szeretem,de nem úgy,mint először,nem bízok benne.Meg bántani nem akarom,mert tudom,hogy mennyire fájna neki.De nem akarok egyszerre 2 fiút hülyíteni sem :S Örülök,hogy elolvastad,és sorry,hogy hosszúra sikerült :)
:D am igen,P közelebb van fizikailag,és érzelmileg is :$ már én is kezdek rá döbbenni,hogy P a nyerő ^^ De,K-nak hogy mondjam el? o.O
2012. nov. 4. 15:24
12/23 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem akarsz együtt lenni valakivel, aki "csak barátként szeret", elég egyértelmű, hogy nem működik ez a dolog köztetek, itt az ideje továbblépned. Egy szava sem lehet.
2012. nov. 4. 18:08
13/23 A kérdező kommentje:
Most,hogy "újra kezdtük" már úgy szeret,mint a párját,nem pedig mint egy barátot... Néha,azt érzem,hogy csak szexre kellek neki,P-vel ez tiszta dolog,mert csak szexet terveztünk egyenlőre :$ :) K-val ma egy szót sem váltottunk,azt sem tudom,hol van,mi van vele.. de bele fáradtam ebbe az egészbe :S mindig én várok rá,aggódok érte,pl. most is :S
2012. nov. 4. 20:27
14/23 anonim válasza:
Szerintem mond meg K-nak, hogy csak barátként szereted... vagy találj ki valamit, de ne hitegesd, jobb előbb tisztázin a dolgokat mint később...
Márcsak a távolság miatt sem sok az esély egy normális kapcsolatra vele.
P-vel pedig akármi alakulhat :)
2012. nov. 5. 08:45
15/23 A kérdező kommentje:
Ezen vagyok,hogy elmondjam neki,de nem tudom,hogy hogy tegyem meg... :S Tudom,mennyire fog fájni neki,de hitegetni nem akarom.. És jobb lenne minél előbb túlesni a dolgokon,de nem könnyű. Nah igen,a távolság nagy akadály :/ és 150 km az mégis 150 km. Kezdek bele szeretni P-be K-ból meg ki :$
2012. nov. 5. 10:10
16/23 anonim válasza:
A leírásod alapján elég lelkis vagy .... én is az vagyok .... szerintem mond meg K.-nak az igazat hogy van egy másik srác aki iránt kezdenek érzéseid jönni ......meg hogy a P. többet tudna veled lenni mert nem 15km-re lakik ! Nehéz dolog az biztos ..:/ átérzem a helyzeted és remélem P-vel szerencséd lesz :) UI: Csak az IGAZAT :))
2012. nov. 6. 16:58
17/23 A kérdező kommentje:
Igen,lelkis vagyok :$ Nagyon sokat gondolkodtam ezen az egészen.. És,arra a döntésre jutottam,hogy maradok K-val :$ Nem tudom magam túl tenni rajta,és talán nem is akarom.Tegnap óta minden rendben van,jövő héten találkozunk :) P-vel meg lezárom szerintem az egészet. Így utólag kiderül,ha nem írok K-nak akkor aggódik,és jönnek az üzentek tőle. Viszont P-vel tegnap reggel beszéltem utoljára :S Nem írtam rá,arra várok,hogy írjon,de szerintem arra várhatok még :) Szóval ez van :$ És mindenkinek köszönök mindent!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!