Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell reagálni ha a lány igent mond a járásra? (lent)
Pl.:megkérdezem,azt mondja hogy akar járni.Ilyenkor.mit kell mondani?Oké,király,akkor holnap kezdünk?És egyátálán hogyan kérdezzem meg,hogyan hozzam fel neki?
12/f,fiú vagyok lécci normális válaszokat!
'Oké,király,akkor holnap kezdünk?'
:):):)
Ezen most jót mosolyogtam.
Adsz neki egy puszit, átöleled, aztán hazakiséred.
Nem kell ezt túlreagálni.
Talán ebben a korban még nem olyan nagy a különbség,ha egy fiú-lány nagyon jó barátok, vagy járnak. Kb ugyanaz a kettő :)
Esetleg a csókolózás jelentheti a különbséget, egy tipikus tevékenység,melyet a barátok ritkán csinálnak egymással.
Szóval lógjál vele együtt minél többet, esetleg mondhatod neki,hogy mennyire jól érzed magad a társaságában, csináljatok programokat, ne kimondatni akard a járást szerintem.
Mivel nem a kimondás a lényeg, ha sülve főve együtt vagytok, egy megfelelő pillanatban megtörténő csók lehet
a választóvíz barátkozás és járás között.
9. vagyok.
Bocsi, 12 évesen szerintem én még nem ezzel voltam elfoglalva, akkor nem tudok sajnos segíteni.
Nem tudom, de szívesen megtapasztalnám én is milyen érzés ez. Eddig azonban mindig csak nem-mel válaszoltak. Mára már ott tartok, h meg is lepődnék, ha valaki igent mondana és tényleg nem tudom mit csinálnék utána. :D
30F
egyéb ötletek?
am ezek jók lécci még írjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!