Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell reagálni ha a lány igent mond a járásra? (lent)
Pl.:megkérdezem,azt mondja hogy akar járni.Ilyenkor.mit kell mondani?Oké,király,akkor holnap kezdünk?És egyátálán hogyan kérdezzem meg,hogyan hozzam fel neki?
12/f,fiú vagyok lécci normális válaszokat!
"Oké,király,akkor holnap kezdünk"
Ez úgy hangzik, mint vmi állásinterjú :D Amúgy meg nem értem, ha megkérdeznél 1 csajt h járna-e veled és azt mondaná, h igen, akkor miért holnap akarnál kezdeni? Aznap még nem járnátok, vagy mi? Elköszönnél tőle, mintha mi se történt volna, majd holnap egyből: "Hello szerelmem" vagy mi?:D
Most ő nem is próbálkozhat?:)
Csak természetesen, kérdezd meg!
Ha igent mondd van egy barátnőd, akivel jársz. :)
Amúgy meg is csókolhatod. :)
Előttem jókat írtak eddig.:D
Hívd el sétálni és akkor öleld át és esetleg puszild meg mert ez a megkérdezősdi tényleg elég béna..sosem értettem.:)
15/L
Ez általában úgy van, hogy már jól ismeritek, és tényleg szeretitek egymást.... és akkor vmi ilyesmi kérdéssel fordulni a lány felé: pl. "akkor együtt?" majd megcsókolni.
Szerintem fontos hogy ne az első randi után legyen egyből kimondva, hanem tényleg legyen időtök megismeri egymást.
Randi. :DDD
Előző, 12 évesekről van szó, ne felnőtt szemmel nézd.
...mégvalami!
Legyél nagyon büszke magadra, mert olyan útra léptél rá, amire nagyon sok magát felnőttnek mondó egyed sem. Igazi pasi lesz belőled! Üdv a táborban kedves...férfitásam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!