Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerinctelen féregnek érzem magam amiért szakítottam vele Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Nem tudtam elegendő időt szentelni neki és nem tudtam megadni neki azt a szeretetet amit megérdemelt volna. Azt mondta szeret és velem akar maradni. De én egyre csak úgy éreztem hogy nem lenne boldog velem és nem akartam hogy csalódott legyen. Szakítottam vele és most mégis csalódott. Egy gerinctelen féregnek érzem magam, halálvágyam van és nem tudom mit csináljak. Mit kellene tennem?2012. nov. 3. 16:03
11/19 ASOT válasza:
jól látod a lényeg h szakítottál.
és ha igaz amit mondasz amit írtál, akkor hagyd őt békén.
12/19 A kérdező kommentje:
Mert hiába mennék vissza hozzá, attól még ugyanúgy nem tudnám megadni neki azt a szeretetet és időt amit megérdemel...
Bármennyire is fáj igen. Neked van igazad
2012. nov. 3. 16:16
13/19 anonim válasza:
Bemagyarázod magadnak ezt. Pedig ő téged szeret. És a te önbizalomhiányos butaságod miatt nem lesz egyikőtök sem boldog. Most azonnal beszélj vele, ha van egy kis eszed.
14/19 A kérdező kommentje:
És mit érek el vele? Lesz időm? Lesz lehetőségem? Ugyanaz történne mint ami előtte is
2012. nov. 3. 16:20
15/19 anonim válasza:
Sosem tudhatod. Kérdező leírnád nekem privátban a szitut, hátha úgy jobban megértem a helyzeted.
16/19 A kérdező kommentje:
Megtörtént
2012. nov. 3. 16:27
17/19 anonim válasza:
Szia. Megtennéd, hogy nekem is leírod kicsit részletesebben, szeretnék segíteni. :)
18/19 anonim válasza:
Mármint priviben :D utsó voltam
19/19 anonim válasza:
Amúgy meg hány évesek vagytok? Mióta voltatok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!