Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet, hogy bebeszéltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy bebeszéltem magamnak hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Vagy azt hogy ő szeret? Van egy srác aki fél évvel fiatalabb nálam. Ad néhány kétes jelet és megindult a fantáziám, hogy "mi lenne ha..." és ezen gondolkodok már hetek óta. Már amikor a jeleket adta tetszett (vagyis addig még észre se vettem..) és már hiányzik és szinte vele álmodom. El tudok képzelni egy kapcsolatot. Szerintetek bebeszéltem magamnak az egészet? Ennyire szerintem még nem vagyok kétségbeesve..

2012. okt. 31. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha vele is álmodsz akkor már vagy nagyon megkedvelted vagy szereted! Hogy ő szeret téged azt nem tudom neked kell rájönnöd kérdezz rá. :)
2012. okt. 31. 20:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha a leírtak alapján így látja más is akkor megnyugodtam. Csak még attól félek hogy barátnőm is esetleg szemet vetett rá. :/ (ezt abból szűrtem le, hogy szokott felőle kérdezgetni meg valamilyen ünnepségen lefényképezett engem és a srác mellettem állt így ő is belekerült a képbe és mikor nézegettük kicsit letörten mondta hogy már azt hitte hogy megfogjuk egymás kezét.) De ha őt megkérdezném akkor szinte biztos hogy tagadná.
2012. okt. 31. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!