Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet hogy férges vagyok,...

Lehet hogy férges vagyok, vagy ezt most csak "bebeszéltem" magamnak?

Figyelt kérdés
A kutyusom most lett férges és félek, hogy talán én is elkaptam tőle. Amikor vele vagyok utána mindig alaposan kezet mosok. Eddig mindig nagyon viszketett az orrom, ez mitől lehet? És a végbélnyílásom körül kis pöttyök vannak amik néha viszketni szoktak. A székletem teljesen normális, nincs benne semmi és az állaga is jó. Meg mostanság hányingerem meg szédülésem van és étvágytalanság. Ezzel most járkálok orvoshoz... De vszin ez ink idegrendszeri baj lesz. Ja, és a hasam szokott néha fájni egy kicsit. Szerintetek férges lehetek?
2010. dec. 22. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Végbél nyílásod nem szokott?Szerintem férges vagy.
2010. dec. 22. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Bizti, ami tuti Vermox tabletta. Ártani biztos nem fog, és ha tényleg kukuc, el fogja pusztítani.
2010. dec. 22. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocs az OFF-ért.

Ez a Vermox tabletta vény nélkül is kapható?

2010. dec. 22. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos receptköteles. De nem ciki, ha elmondod az orvosnak, hidd el nem fog kinevetni.
2010. dec. 22. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy nem, a végbélnyílásom az nem szokott. De akkor is lehet bennem, ha a székletemben nem láttam? Amúgy hallottam ilyen súlyvesztésről. Az sincs.. inkább híztam másfél kilot.. De akkor lehet az lesz, h mondom a dokinak h írja fel..
2010. dec. 22. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Fokhagyma! Nyersen 5-8 szem és 1,5 dl olíva olaj fogyasztása minden este. 3-5 napon keresztül.
2010. dec. 22. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!