Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
A pasimmal már nemsokára 5hónapja hogy eggyütt vagyunk.Az apja néha elviszi magával dolgozni.És van 4testvére köztük egy 8 és egy 10éves.És elszoktam őket vinni sétálni és nagyon vigyázok rájuk.Aztán tegnap megkérdezte,hogy nem-e akarok e vele lelépni kettesbe.15/L2012. okt. 31. 08:06
2/10 A kérdező kommentje:
A pasim
2012. okt. 31. 08:11
3/10 anonim válasza:
Csak azt hagytad ki, hogy hány éves a pasid? Gondold végig, el tud-e majd tartani téged valahogy? (15 évesen te még nem dolgozhatsz). Szerintem még túl fiatalok vagytok ehhez.
4/10 A kérdező kommentje:
15 az apjával dolgozik
2012. okt. 31. 08:28
5/10 anonim válasza:
Eltartani, meg párkapcsolat. :D
Szerintem a kérdező sem gondolja komolyan.
Azt gondolom, hogy elég nagy felelőtlenség 5 gyereket mászkálni hagyni.
6/10 anonim válasza:
Amúgy nem értem, hogy hogy kapcsolódik a kérdéshez, hogy hány testvére van, meg elviszed-e őket sétálni, na de mindegy.
Mindenképpen baromság.
7/10 A kérdező kommentje:
Úgy kapcsolódik hozzá,hogy a pasim mindig látja hog viszem őket sétálni meg jól bánok velük.És aztán megkérdzte hogy nem e akarok vele kettesbe lelépni.(vagyis én és a pasim kettesbe)
2012. okt. 31. 08:48
8/10 anonim válasza:
Kettesben akart lenni veled.Ebben mi a furcsa?Ott a sok tesó így kevesebb időt fordítasz rá
9/10 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet lelépni vele kettesben. Inkább beszéljetek a szülőkkel, hogy hagyjanak titeket többet kettesben lenni. Éretlen dolog lenne "lelépni". 21/L
10/10 A kérdező kommentje:
Ésha van hova mennünk?
2012. nov. 1. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!