Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a valódi szerelem?
Hát pl onnan tudják, hogy valóban szeretik a másikat, tényleg azért járnak mert szerelmesek egymásba és nem azért mert az a menő.
pl a sulimba a "legmenőbb srác" tuti mindig a "legmenőbb csajjal" jár. Lehet nem is szeretik egymást, csak jól mutatnak együtt, és kész.
Van egy haverom, (nagyon jó pasi^^) Azt mondta nekem, hogy egy héten egyszer-kétszer találkozik a barátnőjével, de nem bírna vele többet együtt lenni, még azt se tudná elviselni, ha egy városba laknának. És ez szerintem tuti nem igazi szerelem.
Én együtt vagyok a barátommal már három éve, mikor össze jöttünk 14 évesen, akkor a suliba még mindeni éretlen kis nyomi volt, nagyon sokan piszkáltak minket, mindenki ellenezte a kapcsolatunkat, a szüleink el akartak tiltani egymástól, mégis együtt maradtunk, mert szeretjük egymást. Nagyon sok mindent átétünk már együtt, sokszor volt hullámvölgyben a kapcsolatunk, de nem szakítottunk, mert mert érünk annyit egymásnak hogy küzdjünk a másikért, és szerintem ez igazi szerelem. :)
Nélküle már nemtudsz élni.
Ha összevesztek fáj,s ha megbántod megszakad a szived.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!