Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmet az apja eltiltotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet az apja eltiltotta tőlem, és összehozta a régi barátjával. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először is.. Roma a lány. Összejöttünk nagyon szeretjük egymást, én nem ismerem se apját se az anyját, és egyszer amikor felszált a buszra, miután elköszöntem tőle, látott minket az apja.. A lányt az apja eltiltotta mindentől, és mindenkitől, és a volt barátjával a saját apja összehozta. Én se, és a lány se tud mit tenni, pedig szeretjük egymást. Mit tegyek most?

2012. okt. 29. 08:20
1 2
 1/12 sake ***** válasza:
91%

te nemtehetsz semmit. max beszélsz az apjával. de ezekszerint a lány sem ellenezte annyira,mert összejött vele mégis...ha szeretne...titokba talizgathatnátok...

nekem is pont ez van..csak engem nem csal meg a csajom..........az meg nem kifogás hogy muszály..mert nem muszály. a lány nem harcolt érted

te keress másikat!

2012. okt. 29. 08:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány is szeretne, akkor biztosan megoldanátok, hogy valahogy mégis tudjatok találkozni. Az apja nem lehet mindig a sarkában. Szóval szerintem felejtsd el, a lánynak valószínűleg csak társhiánya volt, és teljesen mindegy neki, hogy ki tölti be a társ szerepét.
2012. okt. 29. 08:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

1, Cigánnyal kezdeni nem jó ötlet.

2, Mivel összejött a volt barátjával, ezek szerint nem nagyon hatotta meg, hogy ott kellett hagynia téged... nem volt túl komoly a dolog, ahogy látszik.

2012. okt. 29. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Rendezzetek filmet, garantált a bevétel!
2012. okt. 29. 08:44
 5/12 A kérdező kommentje:
De az apja megverte, és eltiltotta mindenkitől és mindentől.. beszélni se tudunk, a simkártyáját is visszalopta, úgy tudtunk sms-ezni, nem mehet sehova, és hozzá se mehet senki. És kényszerből jött össze a volt barátjával, a saját apja hozta őket össze. (cigányok..)
2012. okt. 29. 08:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem hagynám el azt, akit szeretek, még akkor sem, ha a szüleim eltiltanak. Nem is hiszem, hogy el tudnának tiltani a szerelmemtől.

Ő a szerelmed? Biztos ez? Ő is így érez? (Ha el lehet tiltani és mással jár, akkor nem biztos)

Az is igaz, hogy én nem szeretnék más etnikumú társat magam mellé. Nem vagyok semmilyen faj gyűlölője, de szeretném a saját megszokott életemet élni.

Képzeld el, hogy a házasság után a gyerekeidet olyan helyre kell vinned, amit egyébként valamilyen ok miatt nem szeretnéd. Bocsi a hasonlatért, de nem biztos, hogy rátok ez jellemző, de én nem szeretném a gyerekeimet egy putriba vinni, és az olyan gondolkodású unokatestvérek közé engedni. Még egyszer bocsi a hasonlatért. Ez az én véleményem.

2012. okt. 29. 09:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Az apja megverte, és nem enged neki semmit, ahogy már elmondtam. A másik, hogy egy putris koszoshoz hozzá se érnék, nem olyan! Módosak vagy hogyan is mondjam.. Szeretjük egymást, de nem tudunk mit tenni. Barátnője ezt írta:

"de hidd el neki nehezebb eldobnia azt akit szeret és kényszerbõl összejönni azzal aki bántja ."

2012. okt. 29. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Szégyelld magad, hogy cigánnyal jöttél össze. Az apjának pedig legyél hálás.
2012. okt. 29. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak egy kávét kérek már. :D
2012. okt. 29. 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Bocs a putri hasonlatért!

Így pont az ellenkezője állhat fenn!

Te vagy nekik snassz, mert talán nem vagy olyan gazdag, hogy nem viselsz adómentesen 2 kilós aranyláncot. Ilyen is lehet. Mindenféleképpen egy másik rassz, és itt pont ők nem akarnak keveredni. Másképpen élnek, az már biztos.

Szerintük nem vagy megfelelő, és ha együtt is maradnátok, mindenféleképpen megsínylené a kapcsolatotok.

2012. okt. 29. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!