Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes így vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes így vele maradnom?

Figyelt kérdés
A barátom beleszeretett valakibe, velem elég tartózkodó mostanában. De a másik lány nem hiszem, hogy viszonozni fogja. Érdemes várnom, hogy majd elfelejti? Régóta együtt vagyunk.

2012. okt. 28. 20:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szex közben nem rád gondol, hanem a másik lányra. Ebbe belegondoltál már?
2012. okt. 29. 23:26
 12/24 A kérdező kommentje:
Akkor az lehetetlen, hogy elfelejtse a másikat és újra engem szeressen? Történt már ilyen valakivel?
2012. okt. 30. 16:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Önző a fickó. Összejön veled és más felé kacsingat? Nincs empátiája hogy a másiknak szenvedést okoz?
2012. nov. 8. 16:04
 14/24 Tyler913 ***** válasza:

Nem lehetetlen,hogy újra Téged szeressen.Csak éppen kevéssé valószínű.De most komolyan,nincs benned büszkeség? Hagynád,hogy Te légy a B-terv,akivel csak azért van a pasi,mert nem kaphatja meg a másikat? Te akarsz a szamár lenni,ha már nincs ló?

Komolyan az a vágyad,hogy valaki csak úgy megelégedjen Veled,"ha már nincs jobb" alapon?

2012. nov. 8. 16:05
 15/24 anonim válasza:
Velem már volt ilyen,fél évesek voltunk mikor belezúgott egy másik lányba,még 1 hétig voltunk így együtt,aztán szakított velem mert már végképp nem kellettem neki.Rá egy hónapra megint összejöttünk mert kiszeretett belőle,azt mondta hogy hiányoztam neki és hogy engem szeret,én hülye meg megbocsátottam és vissza mentem hozzá.Rá 4 hónapja szakítottunk és most külön vagyunk.Tudod nekem még mindig hiányzik de utólag jöttem csak rá hogy hülyeség volt vissza mennem hozzá,utána sokáig fájt,meg persze közben is,de jobb minél hamarabb túltenni rajta magad.Jobb ha te szakítasz és így látni fogja hogy nem szórakozhat mások érzéseivel csak szimpla jó kedvéből.Tudom hogy nehéz,átéltem,de a saját érdekedben meg kell tenned.
2012. nov. 18. 19:48
 16/24 A kérdező kommentje:
És másodszorra miért szakítottatok, előző?
2012. nov. 18. 19:53
 17/24 anonim válasza:
Másodszorra azért mert azt mondta már nem szeret és hogy nem akar már velem lenni.A 4 hónap alatt volt mikor csak úgy spontán megölelt vagy megpuszilt és párszor azt is mondta hogy szeret,de egyből rá is vágta hogy csak barátilag.De hidd el nekem hogy minél tovább húzod annál rosszabb lesz,szakít majd veled aztán ha épp hiánya lesz bepróbálkozik nálad és te hagyni fogod mert azt hiszed hogy szeret és vissza akar jönni hozzád,aztán hidegen elutasít.Tudom hogy fáj,de minél hamarabb annál jobb,bárcsak nekem is lett volna akkor valaki aki ezt mondja,nekem is könnyebb lett volna.
2012. nov. 29. 17:16
 18/24 anonim ***** válasza:
56%
Velem volt ilyen. Egy férfi, aki 8 éve jár egy lánnyal, belém szeretett. 2 évig lefeküdt velem, de nem szakított a barátnőével. Végül úgy döntött, hogy velem abbahagyja a dolgot és a barátnőjével marad. 8 évet nem könnyű feladni. DE: én kétlem, hogy szereti. Maximum nem képes a szemébe mondani ennyi idő után, hogy vége. Szerintem nem nagyon lehetséges, hogy újra beléd szeret, maximum az, hogy veled marad, mert már régóta ártok és neki ez így kényelmes, biztonságban érzi magát, mert tudja, hogy akármit csinál, te nem hagyod el. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor jön a következő csaj.
2012. dec. 15. 00:45
 19/24 anonim válasza:
szerintem hagyd a francba ha másról álmodozik rajtad kívül akkor nem vagy elég jó neki. Hülye vagy ha vele maradsz (tudom hogy nehéz mert szerelems vagy de hagyd ott!) találsz majd valakit akit csak te érdekelsz
2013. jan. 14. 18:29
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem szívből nem fpg már téged szeretni.

Baromi nehéz, tudom, de hagyd ott!

Ez az egyetlen esély h győztesen kerülj ki ebből, bár igazából ebben a szituban győztes persze a szó szoros értelmében sajnos nincs...

2013. febr. 23. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!