Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes így vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes így vele maradnom?

Figyelt kérdés
A barátom beleszeretett valakibe, velem elég tartózkodó mostanában. De a másik lány nem hiszem, hogy viszonozni fogja. Érdemes várnom, hogy majd elfelejti? Régóta együtt vagyunk.

2012. okt. 28. 20:39
1 2 3
 1/24 ASOT ***** válasza:
100%

vagy félreírtál valamit, jobbik esetben igen.

ha nem írtál most félre semmit akkor szerintem nagyon hülye vagy ha te vele maradsz...

2012. okt. 28. 20:48
 2/24 anonim ***** válasza:
Neked nincs olyan érzésed hogy egy picit hülyébb vagy az átlagnál?
2012. okt. 28. 20:52
 3/24 A kérdező kommentje:
Miért??
2012. okt. 28. 21:00
 4/24 anonim ***** válasza:
Beleszeretett valakibe, helló!
2012. okt. 28. 21:01
 5/24 A kérdező kommentje:
De ha csak álmodozhat róla, mert elérhetetlen számára, akkor mit ér vele? Én meg itt vagyok neki.
2012. okt. 28. 21:05
 6/24 ASOT ***** válasza:
húúha ez asszem estére nekem sok :)
2012. okt. 28. 21:06
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb ha valakivel olyannal lennél aki viszont szeret téged?Aki csak rólad álmodozik nem pedig másról?Aki mikor az ágyban együtt vagytok csakis rád koncentrál nem pedig más csajt képzel maga elé!? Gondolkozz egy kicsit!
2012. okt. 28. 21:44
 8/24 anonim ***** válasza:
Részleteket kellene tudnunk... Pl. mióta vagytok együtt?
2012. okt. 28. 22:12
 9/24 anonim ***** válasza:

Nem érdemes!!! Ne hagyd már megalázni magad! :/

Ne félj attól, hogy egyedül maradsz, és megszokásból meg ilyen mindenféle indokok miatt ne maradj vele!

2012. okt. 28. 22:28
 10/24 anonim ***** válasza:
Hülye lennél vele maradni.. Gondolj bele.. Beleszeretett valakibe, azaz NEM TÉGED SZERET. Ha a másik lány viszonozza, akkor úgyis jól otthagy, és megy a lányhoz. Ha nem viszonozza, akkor meg csak álmodozik róla, de már akkor sem rólad, hanem mint írtam, RÓLA. Tehát veled csak azért van együtt, hogy közben legyen valakije, de rohadtul nem kellesz már neki. Ha kellenél, akkor rólad álmodozna és nem szeretett volna bele abba a csajba. Amúgy meg ő is elég alacsony értelmi szintű lehet, hogy ha őt szereti, akkor miért van még veled.. Hagyd ott minél hamarabb, mert neked lesz úgyis fájdalmas a vége, ő meg vagy összejön a csajjal, vagy nem. Szomorú, de ez van, és ne legyél naiv, hogy te ott vagy neki, mert neki már nem te kellesz.
2012. okt. 29. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!