Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz, hogy sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy sosem köszönök vissza?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerelmes belém egy csaj, de nekem nem jön be, és sosem köszönök neki vissza, ha rám köszön, csak mondom neki, hogy "hagyj békén!". Általában azonban ezt sem, egyszerűen nem veszek róla tudomást, és nem köszönök vissza. Szerintetek helyesen viselkedem?

2012. okt. 28. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem fogja fel a helyzetet akkor helyes.Amúgy bunkóság lenne
2012. okt. 28. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

De egy bunkó paraszt vagy!

Ha köszönnek, akkor visszaköszönsz, ez alapvető illem.

2012. okt. 28. 12:42
 3/12 A kérdező kommentje:
de tudom hogy még mindig szerelemes belém, a visszaköszönést még a végén biztatásnak venné...
2012. okt. 28. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
egy helot lehet.
2012. okt. 28. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Bunkóság.

Visszaköszönsz ,hogy szia és továbbmész, nincs ebben semmi biztatás.

Vagy egyszer határozottan elé állsz és megmondod neki, hogy bocsi de nem akarok tőled semmit.

2012. okt. 28. 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Köszönj neki Te is.Ha biztatásnak veszi és jobban próbálkozik, akkor mond el neki kedvesen, hogy aranyos tőle, de neked nem az eseted és keressen mást.

Nagyon rosszul eshet neki, hogy ilyen bunkó vagy.

2012. okt. 28. 12:46
 7/12 A kérdező kommentje:
azt mondtam neki, hogy nem beszélgethetünk egymással, mert mások vagyunk, és nem ismer engem, utána tovább akart köszöngetni, de már nem köszöntem vissza...
2012. okt. 28. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
köszönj neki cső/csá-val, ez amolyan lekoptató köszönés, amiből csak észreveszi, hogy nem szia cica örülök, hogy látlak érzésed van iránta. ha nem köszönsz, akkor a külső szemlélők azonban bunkónak titulálhatnak.
2012. okt. 28. 13:47
 9/12 A kérdező kommentje:
huh nekem valaki azt mondta hogy a nem köszönésből még a végén azt hiszi, hogy érzelmileg felkavart a dolog, és nem közömbös nekem ...
2012. okt. 28. 13:58
 10/12 A kérdező kommentje:
meg ha meglátom mindig mereven elfordulok, és más fele bámulok
2012. okt. 28. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!