Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha úgy menthetnétek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy menthetnétek meg a párotok életét, hogy ti megvakultok, belemennétek?

Figyelt kérdés
Ne azon agyaljatok, hogy mikor kerülhetnétek ilyen helyzetbe, stb... csak gondoljatok bele, hogy ha a barátod/barátnőd élete azon múlna, hogy téged teljesen megvakítanak, belemennél?

2012. okt. 22. 22:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ölném meg azt akit szeretek. Ha nem mentem meg az életét akkor azzal megölöm. Ha megkell vakulni akkor megvakulok, de éljen.
2012. okt. 22. 22:39
 12/31 A kérdező kommentje:
Az most ne legyen kérdés, hogy mellettetek marad-e. Tegyük fel, hogy ha megteszitek a párotok feltétel nélkül veletek marad és támogat. :D
2012. okt. 22. 22:39
 13/31 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Azt is megérteném ha nem maradna mellettem.... Lehet én küldeném el, hogy olyannal legyen már aki képes a normális életre.
2012. okt. 22. 22:41
 14/31 anonim ***** válasza:
amúgy benned miért fogalmazódott meg ez a kérdés?
2012. okt. 22. 22:43
 15/31 A kérdező kommentje:
Csak barátommal beszélgetünk, és ilyenek is szóba jöttek. :D
2012. okt. 22. 22:45
 16/31 MadameViciouse ***** válasza:
100%

Szerintem nem baj ha ilyenről is beszéltek vagy gondolkodsz.

Attól,hogy sokan szemet hunynak a sok szörnyűség felett és próbálnak elsiklani a tény felett, hogy mennyire beteg világot élünk, még igenis vannak olyan emberek akiknek szörnyű és bizarr dolgokkal kell megbirkózniuk.

Miért ne gondolhatna az ember arra, hogy talán vele is előfordulhat...

Bocsi off miatt!

2012. okt. 22. 22:55
 17/31 anonim válasza:
100%
Igen!
2012. okt. 22. 23:59
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

gratulálok a rohadt szemét gyilkosnak, hogy mellette maradt a nője

2012. okt. 23. 00:53
 19/31 anonim válasza:
100%
Ha tényleg nincs más lehetőség, gondolkodás nélkül igent mondanék.
2012. okt. 23. 04:37
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mint a hősi halál.

Pl.Dugovics Titusz a várból.Nem sok értelme van.Más egy feltételezés,és egy valóban éles helyzet.

Meg mit kezdenének a szemeimmel?Miért nem vese,vagy máj kell?Azt én is adnék a kedvesemnek gondolkodás nélkül.

2012. okt. 23. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!