Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondold már végig! Szerelmet vallasz egy fiúnak aki nem szerelmes beléd. Mégis hogyan sülne el jól?
Ide csak a lúzer szüzek írják hogy örülnének neki. Az olyanok akik nem kapnak csajt. De egy igazi férfi megszerzi magának akit akar, de ha egy csaj rányomul elküldi a fenébe!
12. Te tipikusan az a fajta vagy, aki csak trófeának tekinti a nőket. Szerintem pont te vagy az aki nem kap IGAZI nőt. :))
Nem ciki egyáltalán. Miért hiszi mindenki azt, hogy a férfiaknak kell megtenni mindent? Egy nő ugyanannyit megtehet egy kapcsolatért. Ha már úgyis akkora emancipáció van. Vannak olyan faszik akiket sosem fogsz megkapni, ha te nem lépsz. Én is szerelmet vallottam a fiúmnak aki akkoriban egyáltalán nem volt belém szerelmes, sőt... Nem csípte a burámat, mert megmertem mondani a véleményem, de adtunk a dolognak egy esélyt és azóta is együtt vagyunk! Próbáld meg. Mit gondolsz mi lesz belőle? Megharap vagy mi? Max. nemet mond. És? Legalább kaptál egy választ. Viszont ha nem kérded meg, mindig megmarad a kérdés... "Mi lett volna, ha...?!" Gondolj bele.:) Én nem a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatból mondom.:)
Utolsó vagyok, kifejtem:
Akárki akármit mond, a férfi dolga meghódítani a nőt, és az akkor így van, ha a mai korcs értékrend mást mutat. Ha azonnal kitárod a szíved és a lelked egy pasinak, az nagyon riasztó lehet. Minden pasi (még a mai agymosott féle is) érzi ösztönszinten, hogy ez nem kerek így és ellenérzést fog benne kelteni. Az való igaz, hogy ha már kialakult a kapcsolat, mindkét félnek ugyanannyit kell beletennie, de az udvarlás, a nő tenyerén hordása akkor is a férfi szerepköre. A normális pasinak pedig ez egy óriási élmény. Ha te előbb vallasz szerelmet, akkor megfosztod ettől az élménytől, csökkented benne a küzdési vágyat, sokkal kevésbé leszel számára kihívás. Valaki úgyis meg fog cáfolni, de én a válaszolók nagy részével ellentétben már nem vagyok tini, ez kb 15 év tapasztalata, mióta elkezdtek foglalkoztatni a férfiak. A nő dolga az, hogyha bejön neki egy pasi, akkor folyamatosan adja a bátorító jeleket a pasinak, hogy szabad a szíve és 100%-osan nyitott rá. Ha a pasinak pedig bejössz, venni fogja a lapot. Innentől az a dolgod, hogy hagyd a pasit udvarolni. Ettől szép az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!