Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ' Ciki ' a lány javára a magasság?
Én picit magasabb vagyok a barátomnál (1-2 cm). És úgy voltam/vagyok vele, hogy nehogy már az a két centi álljon a boldogságom útjába... azóta már 5 éve együtt vagyunk. Úgyhogy jól döntöttem. :)
Szerintem a tiétek is belefér még, de igazából neked kell tudni, hogy mennyire zavar ez téged. Csak ennek alapján dönthetsz. Hiába írjuk le 20an, h nem gáz, ha mégsem érzed jól magad mellette és hiába írják le 20an, hogy gáz, ha mégiscsak őt szereted. :)
Szerintem aki ilyet kérdez annál nincsen heves vágy a másik iránt.Ha egy 2 méteres nőnek bejön egy 170 cm fickó
és benedvesedik tőle és kívánja mint egy őrült aligha
fogja mérőszalaggal méricskélni.Mások véleménye meg
pont nem fogja érdekelni.Ráadásul egy nagydarab de mondjuk 170 cm alatti izomember férfi számára minden nő
kicsi.Például én 175 cm magas vagyok és messze átlag felett izmos, de valahogy minden csajszi olyan kis
törékenynek tűnik mellettem.Ráadásul egy magasnak számító
sovány 180 körüli modell egy kis ropinak.A férfit inkább
alak szempontból az izomzat minősít.Egyébként engem
mindenféle magasságú nő vagy férfi tisztelni szokott és
nem igazán gondolnák, hogy mondjuk egy 250 cm magas nővel
"égő" lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!