Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ' Ciki ' a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ' Ciki ' a lány javára a magasság?

Figyelt kérdés
Én 171 cm vagyok, barátom 165 ... Szerintetek ez égő vagy számít ? :/

2012. okt. 20. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, én rosszul érezném magam a fiú helyében. És mások is cikinek tartják, igen.
2012. okt. 20. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, de ha szeretitek egymást, akkor ez nem lehet akadály. :D
2012. okt. 20. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondatalkotás 1es.De nem kukacoskodok bele.Az még nem sok,10-15 centi már sokkal szembetűnőbb,az engem is zavarna,aki a pasi vagyok.
2012. okt. 20. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Én picit magasabb vagyok a barátomnál (1-2 cm). És úgy voltam/vagyok vele, hogy nehogy már az a két centi álljon a boldogságom útjába... azóta már 5 éve együtt vagyunk. Úgyhogy jól döntöttem. :)

Szerintem a tiétek is belefér még, de igazából neked kell tudni, hogy mennyire zavar ez téged. Csak ennek alapján dönthetsz. Hiába írjuk le 20an, h nem gáz, ha mégsem érzed jól magad mellette és hiába írják le 20an, hogy gáz, ha mégiscsak őt szereted. :)

2012. okt. 20. 21:39
 5/6 VVMMvvmm ***** válasza:

Szerintem aki ilyet kérdez annál nincsen heves vágy a másik iránt.Ha egy 2 méteres nőnek bejön egy 170 cm fickó

és benedvesedik tőle és kívánja mint egy őrült aligha

fogja mérőszalaggal méricskélni.Mások véleménye meg

pont nem fogja érdekelni.Ráadásul egy nagydarab de mondjuk 170 cm alatti izomember férfi számára minden nő

kicsi.Például én 175 cm magas vagyok és messze átlag felett izmos, de valahogy minden csajszi olyan kis

törékenynek tűnik mellettem.Ráadásul egy magasnak számító

sovány 180 körüli modell egy kis ropinak.A férfit inkább

alak szempontból az izomzat minősít.Egyébként engem

mindenféle magasságú nő vagy férfi tisztelni szokott és

nem igazán gondolnák, hogy mondjuk egy 250 cm magas nővel

"égő" lennék.

2012. okt. 20. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Magasságról van szó, nem is nagyon értem hogy lehetne ilyesmi ciki... számomra még csak nem is furcsa.
2012. okt. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!