Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kamaszkori kapcsolatban gáz ha a lány magasabb mint a srác? :$$$ 14/L
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 19:16
1/6 anonim válasza:
Nem gáz, csak aranyos. Én rám is tapadtak a magasabb lányok, én jobban szeretem a tőlem alacsonyabb lányokat, úgy érzem igazán férfinak magamat. De ha ti jól megvagytok, akkor ne törődjetek mások véleményével, szeressétek egymást.
:)
2/6 anonim válasza:
Ha valaki igazán szerelmes ilyen kérdés fel sem merül benne ....no igen csak te még kislány vagy és eléggé analfa béla kapcsok terén majd kialakil :) amúgy meg kit érdekelnek mások ...sz@rni rájuk ennyi..
3/6 anonim válasza:
nálam is hasonló a helyzet; vagyis ha nem húzza ki magát akkor úgy tűnik mintha magasabb lennék. A kapcsolatunk elején én is azt hittem hogy magasabb vagyok, de pont ugyanakkorák vagyunk, csak arra kell figyelni hogy kihúzza magát :D ám őt nem zavarja meg mondta nekem is! ám esztétikailag ha alacsonyabnak akarsz tűnni akkor növeszd meg a hajadatés póbálj olyan ruhákat hordani ami nem emeli ki a magasságod pl. hosszított felső és térd naci :D ezt valahol olvastam ;) 16/L
4/6 A kérdező kommentje:
tudom nem is úgyértettem,hogy a kivülállók szerint hanem hogy pl őt nem zavarná-e?és még nem igazán tudom hogy szeretem e hisz még élőbe nem nagyon tudtuk beszélni,majd hétvégén fogom jobban meg ismerni,és nem csak pár cm-rel alacsonyabb hanem azért már elég feltűnően
2012. máj. 23. 19:27
5/6 anonim válasza:
A sok :$$$ meg ilyenekről szokj le legalább a kérdés erejéig, mert lerí róla hogy komolytalan vagy még :D
Kérdésedre válaszolva: Sulimban van egy srác meg egy csaj, 12.esek kb, a lány vagy 3 fejjel magasabb a srácnál de k*rva jó csaj és ezt lányként mondom! :D A srác sem csúnya, és szeretik egymást.
Akkor nemtökmindegy ki mekkora ha úgyis szeretitek egymást?
6/6 anonim válasza:
ez nem kor függvénye, mindig gáz ha a csaj a magasabb, elég hülyén is néz ki, meg egy magassarkút se vehetsz fel mellette, mert akkor meg übergáz lenne a kinézetetek... az ilyen magas csaj alacsonyabb pasi felállást az emberek 3/4 részekiröhögi a hátuk mögött, de ez szerintem tök érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!