Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan pasi típus, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi típus, aki nem szeret ölelkezni, bújni vagy csak nem szeret eléggé?

Figyelt kérdés

fél éve vagyunk együtt, a kapcsolat elején sem lehetett a párommal ilyet csinálni. én nagyon igénylem a szeretetet, a cirógatást, simogatást, ölelkezést. Szeretek puszit kapni vagy ölelkezve aludni el vagy ébredni, de ez a párom mellett lehetetlen,mert saját bevallása szerint nincs rá igénye és nem tud változtatni rajta. Másféle gesztusok miatt nem gondolom,hogy nem szeretne, de már elbizonytalanodtam. nyilvánvaló,hogy én kezdeményezem az ilyen érintkezést, előfordult már,hogy elutasított,mert nincs olyan kedvében vagy most nem szeretné, simogatni se lehet,mert csikisnek érzi. talán ezért nem simogat ő sem.

már egyre rosszabbul viselem,félek kezdeményezni is, pokolian hiányzik,hogy nem érzem szeretgetve magam, de eszembe jut,hogy ettől ő még szeret,hogy ilyen típus és nem szabadna,hogy egy ilyen dolog miatt véget vessek a kapcsolatnak ha egyébként jól megvagyunk :(

létezhet,hogy ilyen típus, külső szemmel mit gondoltok?

2012. okt. 20. 00:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
jah ilyenek az alfahímek, ők túl sokat kaptak és kiégtek már csak az anál szex okoz örömöt nekik az életben :D
2012. okt. 20. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én pasim is ilyen. 1.5 éve vagyunk együtt, több mint 1 éve együtt is élünk. Én is imádom és hiányzik hogy nem ölel meg vagy szeretget meg, de ő ezt megmondta nekem, hogy egyszerűen ő nem ilyen, oké, hogy néha összebújunk vagy esténként cirógat kicsit, de ennyi. Ő nem szereti ezt a sok összebújást, ő az utcán se szeret puszilkózni vagy csak megfogni a kezem, szerinte túl nyálas dolog. Ő ilyen. Sokszor összevesztünk, meg kiborultam emiatt, de nincs mit tenni, nem fog változni, nem eröltethetem rá ha ő nem akarja. Vagy elfogadom vagy elhagyom...de inkább elfogadtam, hisz szeretem és tudom, hogy ő is szeret hiába nem szereti ezeket az összebújásokat stb...ami nekem amúgy a mai napig hiányzik...kicsit szomorú is vagyok, de elfogadtam és megszoktam most már így is tökéletesen működik minden. Szerencsére boldogok vagyunk :) 21/L 23/F
2012. okt. 20. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék és nem is akarnék így élni egy párkapcsolatban. Én még a szüleimet, barátnőimet is képes vagyok megölelni, ha épp olyan a kedvem. Párommal meg alap a folyamatos összebújás, szeretgetés. Lehet picit nyáladzósak vagyunk emiatt mások szemében, de mi így érezzük jól magunkat! :)

Ezt te döntsd el, hogy mit akarsz, mi a fontos neked. De ha már fél év után ilyen szomorú vagy... nem biztos, hogy olyan hú de jó dolog lemondani ilyen fontos dologról. Mert látni, hogy te nagyon szenvedsz emiatt. Jól gondold át, minden oldalról és úgy dönts! Sok sikert!

23/L

2012. okt. 23. 00:48
 14/17 anonim ***** válasza:
.
2012. nov. 9. 23:55
 15/17 anonim válasza:
ugyan ebben a cipőben járok, és engem is igencsak megvisel, bár mi még csak másfél hónapja vagyunk együtt. igaz este összebújva alszunk, de reggel rögtön kipattan az ágyból, és máskor sem ölelget puszilgat soha, és a köszönés is egy gyors szájrapuszi... én nem értek egyet azzal, hogy nem illetek össze, legalábbis nekünk ez nem gond, tényleg a másik felem, és nagyon természetes együtt lennünk. a kézfogás az egyetlen amire rá lehet venni.. nekem is nagyon nagyon hiányzik a szeretgetés, de sajnos ő sem egy romantikus fajta. hány éves(ek) vagy(tok)? lehet hogy csak simán éretlen, nekem is ezt mondják a barátaim... remélelem azóta jobban vagytok! :) 20/L
2013. jan. 7. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem is az a hiányom.. a barátnőm sem szerette, mig megvolt, se apám, se húgom.. ( nem él velünk anya).. nincs kit megölelni, pedig annyira szeretném :) tiszta szívből ölelek, barátot, barátnőt, mindenkit. Én csak igy tudom kifejezni azt, ha valaki iránt tiszták a szándékaim. 22/f
2013. ápr. 18. 16:58
 17/17 szellkriszta ***** válasza:

Hát van ilyen típus. Nekem az apám 100%-ig ilyen hideg, érintést kerülő - nemcsak sztem, anyám szerint is.

Más a szeretetnyelve - ami nem változik meg.

Látom, régi kérdés. Azóta sem változott meg?

2020. aug. 16. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!