Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Nektek melyik lánytípus jön be a legjobban a kettő közül? (lent)
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy melyik típus jön be Nektek jobban, Ti melyik lányt választanátok inkább. Viszonylag a két "végletet" írom le.
1. Igazi belevaló, dögös csaj, aki kezében tartja a dolgokat és ő irányít. Nem az a tipikus "cicababa", nem kényeskedő, mer kezdeményezni és mindenben benne van. Szóval tényleg az az igazi belevaló személyiség.
2. Nagyon kedves, aranyos. Egy kicsit félénk, visszahúzódó, szerény. Inkább megvárja míg más kezdeményez. Nem mindenben, de inkább a fiú/ férfi irányít. De ennek ellenére csinos, szép, divatos. Kinézetre ő is dögös.
Tehát ez a két típus közül melyik jön be jobban? Az intelligens, dögös, belevaló vagy az intelligens, dögös, de félénk?
Köszi a normális válaszokat! És indokoljatok is légyszi!:)
Egyértelműen a második.Egy kapcsolatban szerintem a férfinak kell irányítani és ha olyan a lány mint az 1. akkor az nem feltétlen hagyná meg nem én szeretem olyan lányokat akik kicsit félnek a dolgoktól és kéretik magukat ott a kihívás hogy mégis rátudom-e venni meg szeretem ha egy lány aranyosabb esetlenebb mint inkább valami "belevaló" csaj legyen.
Tehát nekem egyértelműen 2. :)
Nekem az utóbbi, mégpedig azért, mert Én egy szegény srác vagyok, aki inkább hasonul ehhez a típushoz.
Viszont aki gazdag, annak a személyiségét is befolyásolja ez a tényező: magabiztossá teszi. Hozzá viszont már az előző típus illene. -szvsz-
Az első. Más kérdés, hogy ők általában a teljes határozottságukkal elutasítanak... :D De ha egy ilyen kezdeményezne nálam, nem panaszkodnék az tuti!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!