Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
kicsi a farkad, szar volt a szex..
3/14 A kérdező kommentje:
Mert csúnyán elbánt velem, nem szeretném elmesélni, de ezt nem tűrhetem el és kéne vmi jó ötlet, hogy tudnám megalázni.
2012. júl. 13. 17:39
4/14 anonim válasza:
Mondjuk odarugsz neki ahova egyébként nem igazán illik? hmm?
5/14 A kérdező kommentje:
vmi erősebbre gondoltam..:) hogy megtanulja, hogy hogyan nem lehet bánni egy nővel.
2012. júl. 13. 17:47
7/14 anonim válasza:
Elterjeszted a pletykát,hogy kicsi a micsodája, vagy hiányzik az egyik heréje, vagy csúnya piros pöttyök jelentek meg neki a farkán és ezért nem is szexeltetek.
CSak vigyázz, nehogy aztán rajtad csattanjon az ostor. :S Én hagynám a fenébe. Ha már olyan szemét volt, akk meg sem érdemli,hogy foglalkozz vele.
8/14 anonim válasza:
Mondjuk ez is jó h kineveted és elterjeszted h kicsi a kukaca és h odarugtál neki xDD
Persze csak úgy h véletlennek tűnjön ne szándékos terjesztésnek.
9/14 locamotiv válasza:
tudod hogy alázd meg a legjobban:) nekem van egy rohadt jó ötletem:)
legyél boldog:D lássa azt hogy te milyen kua jól megvagy nélküle:) meg valahogy éreztesd vele hogy milyen szar volt vele..szal boldogság kérdése
10/14 anonim válasza:
Ha netan meg szexre kerulne a sor, kozben fogd vissza magad, ne nyogj meg semmi...mintha nagyon benan csinalna. Mikor meg befejezi mondd azt neki, hogy "apam, ilyen szar meg senki sem volt az agyban, meg hasznalni sem vagy kepes a farkad"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!